Top Deuren blijft voor u klaar staan, maar we hebben wel enkele maatregelen genomen. We volgen hierbij de richtlijnen vanuit de overheid, RIVM en GGD. De gezondheid van onze medewerkers en vanzelfsprekend ook onze klanten zijn voor ons belangrijk!

Hygiƫne en afstand houden

Showroom bezoek en telefonisch contact

U bent hartelijk welkom in onze showroom. Wij zullen u echter geen hand geven en houden 1,5 meter afstand tot elkaar. Mocht u klachten hebben zoals koorts, hoesten of niezen dan vragen wij om uw showroombezoek uit te stellen naar een later moment. Bij binnenkomst in onze showroom kunt u uw handen desinfecteren. Ook onze medewerkers vragen wij dit met regelmaat te doen. Onze showroom wordt met grote regelmaat gereinigd en schoongehouden. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord.

Thuiswerken

Genomen maatregelen

Zieke medewerkers blijven ook thuis, medewerkers die thuis kunnen werken doen dit ook. Afspraken met leveranciers stellen wij uit, dit alles om jullie als klanten zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 

Vertraging door wereldwijde verspreiding

Levertijden

De wereldwijde verspreiding van het corona virus kan er voor zorgen dat de levertijden langer kunnen zijn dan normaal. We doen er alles aan om dit te voorkomen en zullen u informeren indien uw order langer op zich laat wachten dan verwacht.

Zoveel mogelijk ruimte

Levering en montage

Het bezorgen en monteren van deuren gaat door zoals gepland. Mocht u gezondheidsklachten hebben, dan vragen wij dit te melden aan ons zodat de levering of montage op een later tijdstip gepland kan worden. Indien mogelijk wensen wij zoveel mogelijk ruimte voor onze monteurs om in te werken. Mocht u het zelf fijner vinden om de afspraak te verplaatsen dan vragen wij u contact op te nemen met ons.

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.