Bij deurspeciaalzaak Top Deuren in Barneveld draait alles om... deuren. Van binnendeuren tot buitendeuren en van deurbeslag tot hang- en sluitwerk; wij hebben alles in huis om wensen te verwezenlijken. Dat doen we met een team deurspecialisten die u alles over ons assortiment kunnen vertellen. 

Van showroomafspraak

tot duidelijke offerte 

Met plezier geven wij u telefonisch of per mail advies over het toepassen van onze deuren. Wij vinden het nog leuker om u persoonijk te voorzien van een goed advies. Daarom nodigen wij u graag uit in onze uitgebreide showroom. Hier voorzien wij u van een persoonlijke advies, waarna één van onze deurspecialisten een duidelijke offerte uitwerkt. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Van aflevering

tot montage

Na akkoord op de offerte wordt uw bestelling in behandeling genomen. Wij nemen de laatste punten met u door om ervoor te zorgen dat uw bestelling compleet afgeleverd kan worden. Als de artikelen op voorraad zijn, wordt er direct een afleverafspraak gemaakt. Indien gewenst worden de deuren door één van onze deurspecialisten op locatie gemonteerd. 

Openingstijden

Altijd welkom

  • Maandag 07:30-17:00 uur
  • Dinsdag 07:30-17:00 uur (27 april i.v.m. koningsdag gesloten)
  • Woensdag 07:30-17:00 uur
  • Donderdag 07:30-17:00 uur
  • Vrijdag 07:30-17:00 uur
  • Zaterdag 08:00-12:15 uur

Om het aantal bezoeken in onze showroom te reguleren willen we u vragen om een afspraak te maken. Klik hier om een afspraak te maken.

Producten van Topkwaliteit

Binnendeuren
Bekijken
Buitendeuren
Bekijken
Deurbeslag
Bekijken
Kozijnen
Bekijken

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.