Voor uw klanten is het uitzoeken van deuren geen dagelijks werk. Onze deurenmap geeft een helder overzicht van ons assortiment. Voor een uitgebreid advies nodigen wij uw opdrachtgever graag uit in onze showroom. Hieronder geven we weer hoe we hierbij vaak werken. En werkt u liever net iets anders? Dan passen wij onze werkwijze hier graag op aan. 

Stap 1

Kies de deuren en het bijpassende deurbeslag

Aan de hand van onze deurenmap kunt u eenvoudig een keuze maken uit onze basiscollectie. Voor nieuwbouwprojecten leveren we graag een keuzevoorstel op maat. Voor een uitgebreid advies nodigen wij uw opdrachtgever graag uit in onze grote showroom in Barneveld. 

Stap 2

Opstellen van de offerte

Tijdens de afspraak leggen we alle keuze's en mogelijkheden voor aan uw klant. Op basis van dit overleg werken wij een offert uit met de materialen die uw opdrachtgever heeft uitgezocht. We werken de offerte uit in twee versies, één voor uzelf en één die u kunt delen met uw klant.

Stap 3

Bestelling en levering

Is uw opdrachtgever akkoord met de offerte? Dan hoeft u ons alleen nog de definitieve maten en de gewenste leverdatum door te geven. Wij regelen dat de bestelling op het afgesproken moment afgeleverd wordt. 

Wij werken o.a. samen met: