Eigen productie en inmeetservice

Met onze eigen CNC-machine produceren we deuren op maat met specifieke bewerkingen. Vooraf bewerken we de deuren om overlast tijdens de (ver)bouw te minimaliseren. Dankzij geavanceerde digitale inmeetapparatuur verlopen installaties nauwkeuriger en effici├źnter.

Eigen productie op onze CNC- machine

Met onze eigen CNC-machine kunnen we deuren geheel op maat met specifieke bewerkingen in eigen produceren. Hierdoor zijn we zeer flebixel en kunnen we snel schakelen. Daarnaast zorgt het bewerken van deuren op locatie voor veel overlast.

In de afrondende fase van de (ver)bouw zit u hier niet op te wachten. Door de deuren voor te bewerken met onze CNC- machine, worden de bewerkingen op locatie aanzienlijk verminderd of zelfs geheel uitgesloten.

Digitaal inmeten

Door de aanschaf van zeer geavanceerde digitale inmeetapparatuur kunnen fouten, die bij handmatige metingen op kunnen treden, worden geminimaliseerd. Dit vermindert het risico en zorgt voor een efficiënter en nauwkeuriger proces.

Op deze manier kunnen wij nagenoeg alle openingen en kozijnen meten en hier in combinatie met onze software en CNC- machine alle bewerkingen aan deuren uitvoeren. De digitale inmeetapparatuur stelt ons in staat om projecten te installeren die naadloos aansluiten.