Houten taatsdeuren

Chique binnendeuren vindt u bij Top Deuren in de vorm van taatsdeuren. Deze deuren draaien, anders dan in de meeste gevallen, niet met scharnieren in een kozijn, maar rond een eigen as. Op deze manier zijn taatsdeuren niet alleen ruimtebesparend, ze ogen ook nog eens verfijnder en ze geven uw woning direct een luxe uitstraling.

Bijzondere deuren naar uw eigen smaak

U kunt ervoor kiezen de taatsdeuren enkelvoudig of dubbel te plaatsen. Ook bieden wij de mogelijkheid de taatsdeuren te combineren met vaste deuren in dezelfde look voor een fraai geheel. Taatsdeuren kennen een bijzonder elegante uitstraling en zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. U kunt bij Top Deuren terecht voor:

- Taatsdeuren van ijzer
- Taatsdeuren van staal
- Taatsdeuren van hout 

De kwaliteit is net als bij al onze deuren hoog, waarbij de kracht in de vakkundige en perfecte afwerking schuilt.

Collectie Top Deuren

In onze showroom kunt u de taats- en andere deuren uit onze collectie beter bekijken en ervaren. Verder kunt u met vragen altijd langskomen of vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij geven graag deskundig advies.

Onderstaande houten taatsdeuren zijn een selectie uit de gehele collectie van Top Deuren. Maak een afspraak met een één van onze deurspecialisten in onze deurenspeciaalzaak om alle eiken deuren te bekijken.

Filter

Type
Stijlen
Merken
Uitvoering

Bent u op zoek naar houten taatsdeuren

Neem contact op met de Top Deuren en maak een afspraak met één van onze deurspecialisten. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw houten taatsdeuren. 

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.