Houten taatsdeuren

Een bijzondere, imponerende deur toevoegen aan uw interieur? Dan is de populaire taatsdeur het overwegen waard. Deze houten deuren met een MDF toplaag hebben dezelfde uitstraling als de stalen deuren op de markt. Een taatsdeur kenmerkt zich doordat hier geen gebruik wordt gemaakt van een kozijn, maar de deur op 2 punten bevestigd wordt. Aan de vloer en het plafond. Het begrip ‘taatsen’ staat voor draaipunten. Daarnaast zijn er bij de taatsdeuren bijpasende dichte deuren krijgen in dezelfde look.

Heeft u te maken met bijzondere afmetingen? Ook dan is het mogelijk om een taatsdeur te plaatsen. Wij maken namelijk taatsdeuren op maat. Onze deuren passen dus altijd goed binnen uw pand of woning. Niet alleen adviseren wij u graag over de afmetingen, ook de draairichting is van groot belang.

Onderstaande deuren zijn enkele mogelijkheden van deurmodellen die te gebruiken zijn als taatsdeur in combinatie met een taatsdeurscharnier.

Filter

Type
Stijlen
Merken
Uitvoering

Bent u op zoek naar houten taatsdeuren?

Neem contact op met de Top Deuren en maak een afspraak met één van onze deurspecialisten. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw houten taatsdeuren. 

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.