Buitendeuren

Wij denken graag met u mee om een keuze te maken voor een buitendeur. In onze showroom zijn een enorm aantal buitendeuren opgesteld. Hierbij kunt u denken aan diverse stijlen voordeuren, roosterdeuren, achterdeuren, dubbele tuindeuren en buitendeuren met glas.

Een advies van ons, neem een foto mee van de voorkant van uw woning, dan kan de verkoper gelijk zien welke stijl erbij past. Wij zien u graag in onze showroom, wees welkom! Onderstaande buitendeuren zijn een selectie uit de gehele collectie van Top Deuren. Maak een afspraak met een één van onze deurspecialisten in onze deurenspeciaalzaak om alle buitendeuren te bekijken.

Merken Buitendeuren

Bij Top Deuren kunt u terecht voor buitendeuren in vrijwel alle mogelijke afmetingen. Elke situatie is namelijk weer anders en vraagt om een aanpak op maat. Denk daarbij naast verschillen in formaat ook aan diverse woonstijlen, kleuren, materialen en nog veel meer.

Top Deuren adviseert u graag over welke buitendeur de perfecte oplossing is in uw situatie. Tip: maak een afspraak bij Top Deuren en neem een foto mee van de plek waar de nieuwe buitendeur moet komen. Onze medewerkers geven u dan advies op maat over welke buitendeuren en welke stijlen perfect in uw situatie passen.

Buitendeuren: een veelvoorkomende misvatting Bij een buitendeur denken we al snel aan een voor- of achterdeur. Maar er zijn nog veel meer soorten buitendeuren: denk bijvoorbeeld aan een garagedeur, schuurdeur, balkondeur of tuindeur.

Van alle deuren worden deuren op de begane grond het meeste gebruikt. Het is daarom een misvatting om hierop te bezuinigen. Een deur van slechte kwaliteit die moeizaam opent of sluit of met een rammelende klink: daar heeft u al snel genoeg van. Kies daarom voor een kwaliteitsoplossing waar u jarenlang plezier van hebt.

Verschillende types buitendeuren:

Er bestaan behoorlijk wat verschillende soorten buitendeuren. We zetten de hoofdsoorten op een rij:

  • Voordeur
  • Achterdeur
  • Garagedeur
  • Schuurdeur
  • Tuindeur
  • Balkondeur
  • Buitendeuren

Zijn ook in te delen in verschillende woonstijlen: zoals klassiek, modern, industrieel, landelijk of juist neutraal en tijdloos, en nog veel meer. Daarnaast zijn buitendeuren in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: standaard deuren, schuifdeuren en dubbele deuren. Is het mogelijk om zelf mijn deurbeslag uit te kiezen? Ja, dat is zeker mogelijk. Top Deuren biedt een uitgebreide collectie deurbeslag in diverse materialen, maar altijd van hoogwaardige kwaliteit.

Bekijk ons volledige assortiment op de website, of maak een afspraak om ons assortiment deuren en beslag in onze showroom te bekijken. Onze ervaren specialisten zijn u daar graag van dienst met advies op maat. Hoe monteer ik mijn buitendeur? Wilt u de buitendeur van uw keuze zelf monteren? Bent u handig, heeft u het juiste gereedschap en gaat u zorgvuldig te werk, dan kan dit prima.

Bent u niet zo handig, heeft u geen tijd of wilt u simpelweg liever uw buitendeur laten monteren door een professional? Kies dan voor onze montageservice: onze ervaren en deskundige medewerkers monteren uw deur snel en perfect op maat. Kiest u voor zelf monteren, dan hebben wij de volgende tips voor u: Meet zorgvuldig. Een voor de hand liggend advies: het is bij deuren essentieel dat ze precies passen. Het makkelijkst is als u de oude deur nog heeft, dan kunt u de maten daarvan nemen.

Welk gereedschap heeft u nodig om een deur te monteren? Wij adviseren minimaal een schroevendraaier, zaag, boormachine, wiggen en een duimstok of rolmaat. Controleer de scharnieren, en vervang deze indien nodig. Bij Top Deuren kunt u terecht voor een ruime keuze aan scharnieren. Oudere scharnieren kunnen vervormd of versleten zijn. Het kan ook zo zijn dat uw nieuwe deur zwaarder is en de bestaande scharnieren het zwaardere gewicht niet goed aankunnen. Houd rekening met de draairichting van de deur. De deur kan naar binnen of buiten draaien en links- of rechtsdraaiend zijn.

Wat kost een buitendeur? Buitendeuren zijn er in een groot aantal prijsklassen. Factoren die meespelen bij het bepalen van de prijs van een buitendeur zijn het materiaal, de afmetingen, afwerking en nog veel meer. Maatwerk is belangrijk bij deuren. Voor het jarenlang probleemloos openen en sluiten van de deur, maar met een perfect sluitende deur bespaart u bijvoorbeeld ook op energiekosten. Bekijk de prijzen van ons brede buitendeurenassortiment op onze website, of maak een afspraak in onze showroom.

Wat weegt een buitendeur? Het gewicht van buitendeuren loopt uiteen, variërend van ongeveer 30 tot om en nabij de 70 kilo. Het gewicht is onder andere afhankelijk van het materiaal, de dikte en de omvang van de deur. Tip: zorg altijd voor de juiste scharnieren, die geschikt zijn voor het gewicht van uw buitendeur.

Welke merken buitendeuren zijn er? Bij Top Deuren kunt u terecht voor buitendeuren van Albo Deuren, Austria Deuren, Bruynzeel, Skantrae, Topline en Weekamp Deuren.

Veelgestelde vragen