Isolerende buitendeuren

Onze isolerende buitendeuren zijn gemaakt van massief hardhout en leverbaar in diverse uitvoeringen en modellen. Wij adviseren u graag de mogelijkheden met betrekking tot glas, beslag, sloten en afwerking van de deuren. 

Onderstaande isolerende buitendeuren zijn een selectie uit de gehele collectie van Top Deuren. Maak een afspraak met een één van onze deurspecialisten in onze deurenspeciaalzaak om alle isolerende buitendeuren te bekijken.

De isolatiewaarde per deur varieert. Waar nodig kunnen wij hierin maatwerk leveren. Wij adviseren u graag!

Filter

Type
Stijlen
Merken
Uitvoering

Bent u op zoek naar isolerende buitendeuren?

Neem contact op met de Top Deuren en maak een afspraak met één van onze deurspecialisten. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw terrasdeuren. 

Subsidie op isolerende buitendeuren?

Als u eigenaar bent van een koopwoning en als u hier zelf ook woont, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een subsidie na aankoop van een isolerende buitendeur. In veel gevallen geldt dat deze subsidie in werking treedt in combinatie met HR++ glas. Een overzicht van alle voorwaarden, maatregelen en de actuele subsidiebedragen op buitendeuren vindt u op de website van RVO.

Als u deze subsidie wilt aanvragen na aankoop van een isolerende buitendeur is er ook een stappenplan en rekentool beschikbaar op de eerder genoemde website.

Dikte bepalen van de geïsoleerde deur

De dikte van een isolerende voordeur is erg belangrijk voor de mate waarin dit werkt. Een dikkere deur houdt van nature meer koude lucht buiten dan een smallere deur. Een voordeur of buitendeur kan verschillende diktes hebben. De standaard deurdikte in Nederland is volgens de beoordelingsrichtlijn (BRL) tussen de 38 en 40 mm dik. Voor buitendeuren geldt een dikte tussen de 38 en zelfs 67 mm. Zoals je ziet is een deur van 67 mm al bijna dubbel zo dik dan een deur van 38 mm. Veel gebruikte afmetingen bij geïsoleerde buitendeuren van Top Deuren zijn 40 of 54 mm.

Prijs van een isolerende deur

Bij Top Deuren staat kwaliteit voorop. We willen dat u tevreden bent met uw deur en hier jarenlang van kan genieten. Zoals u heeft kunnen lezen is een isolerende voordeur dikker en bevat het hierdoor meer materiaal dan een normale binnendeur. Daardoor ligt de prijs van een voordeur die goed isoleert hoger dan van bijvoorbeeld een normale binnendeur. Het exacte verschil in prijs kunnen we u niet meteen geven. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Gelukkig zijn er in Nederland veel subsidies beschikbaar die deze extra bijdrage voor een (groot) deel kan compenseren. De Rijksoverheid heeft diverse subsidies beschikbaar voor huishoudens die isolerende buitendeuren aanschaffen.

Heeft u een mooie deur gezien en wilt u weten wat de kosten zijn? Kom langs in onze showroom of maak gebruik van ons telefonische advies. We kunnen u op die manier het snelste en beste voorzien van een passend advies en bijpassende offerte.

Een isolerende buitendeur: Voor u op maat gemaakt 

Omdat Top Deuren de grootste deurenspeciaalzaak van Midden-Nederland is, maken we waar nodig uw deuren op maat. Heeft u een standaard maat voor uw voordeur? Top! Een afwijkende maat? Dan gaan we uw isolerende buitendeur op maat maken.

Naast het op maat maken van uw nieuwe deuren beschikken we bij Top Deuren ook over onze eigen bezorg- en montageservice. Onze eigen mensen hebben een passie voor deuren en alle kennis in huis om uw deur zonder problemen op te hangen. Zo zijn uw nieuwe deuren én onze montageservice echt maatwerk. Houdt er wel rekening mee dat de levertijd voor buitendeuren op maat wat langer is dan voor standaard maten. Zoals u begrijpt moeten de deuren op maat worden gemaakt, zodat deze precies passen in uw kozijn.

Tips om uw buitendeur zelf te isoleren

Als u zelf met de isolatie van uw deuren aan de slag wilt gaan, hebben we bij Top Deuren een aantal tips op een rij gezet. Wilt u een beter isolerende deur realiseren? Volg dan de volgende tips op.

● Installeer een deurveger, deurborstel of tochtstrip onder uw voordeur. Hoe u het ook wilt noemen. Wat is dat ook alweer, een tochtstrip? Dit is een smalle strip die u onder uw deur kunt plakken die de tocht tegengaat. Een simpele, goedkope en effectieve oplossing. U zult meteen merken dat er minder tocht onder uw deur door naar binnen komt. En dit bespaart u in een jaar tijd flink wat euro’s op de energierekening!

● Heeft u een deur met glas? Zorg ervoor dat dit minstens dubbel glas is! Enkel glas heeft namelijk een erg slechte isolatiewaarde. Naast dubbel glas is er ook HR++ glas, dit werkt zelfs isolerend. Wilt u een goed isolerende voordeur met glas? Dan is dit een must.

● Is uw kozijn nog net zo mooi als uw deur? Een kozijn wordt vaak vergeten als het gaat om het isoleren van de deur. Maar een goed kozijn is bijna net zo belangrijk als een goed isolerende voordeur. Controleer dus of er geen naden in uw kozijn zitten. Het kan zijn dat de kitlaag is verouderd of in het ergste geval dat het hout van het kozijn begint af te takelen. Check dus eerst de kitlaag en vervang deze als dit niet meer van de gewenste kwaliteit is.

Weet u niet zeker of uw voordeur nog goed isolerend werkt? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met één van onze adviseurs. Op basis van foto’s en video’s kunnen we bekijken of uw deur nog aan de wensen voldoet. Als uw deur aan vervanging toe is, kunnen we samen bekijken welke isolerende buitendeur het beste bij u past.

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.