Ten Hulscher is onze partner in deurbeslag. Zij hanteren onderstaande merken en thema`s. Bij Top Deuren in de showroom is een grote zuil van GPF bouwbeslag aanwezig en diverse modellen van de overige artikelen. GPF bouwbeslag is ons private label en wordt in onze beste fabrieken vervaardigd. Het brede assortiment in Roestvast Staal, Smeedijzer en Aluminium kenmerkt zich door de aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding en de vernieuwende en creatieve verkoopaanpak.

De collecties van Ten Hulscher

Filter

Type
Stijlen
Merken
Kleuren

Waarmee kunnen wij u helpen?

Bent u op zoek naar deurbeslag van Ten Hulscher?

Kirkpatrick uit Engeland produceert al voor ruim 150 jaar hoogwaardige kwaliteit smeedijzer bouwbeslag. De producten zijn sterk en duurzaam en niet te vergelijken met goedkopere gietproducten. Ten Hulscher bv is exclusief importeur van Kirkpatrick producten.

Ons voorraadprogramma van Mandelli uit Italië is met zorg en visie samengesteld. Met de achterliggende gedachte dat deurbeslag een belangrijk onderdeel van ons interieur uitmaakt, ontwerpen topdesigners het deurbeslag.

Neem contact op met de Top Deuren en maak een afspraak met één van onze deurspecialisten. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw Ten Hulscher deurbeslag. 

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.