Binnendeuren

Het kiezen van juiste binnendeuren voor uw woning is erg belangrijk. Het is namelijk een groot onderdeel van uw inrichting. Niet bewust komt u er dagelijks veel mee in contact. Een hele moderne - of juist klassieke binnendeuren kunnen de sfeer van uw ruimte compleet veranderen. Omdat wij u graag helpen bij het kiezen van de juiste binnendeuren, benoemen we een aantal voorbeelden uit onze ruime collectie binnendeuren.

Wilt u graag onze complete collectie ontdekken, of wilt u eerlijk advies van één van onze deurspecialisten? Maak dan een afspraak en kom naar onze deurenspeciaalzaak. Dan gaan wij samen op zoek naar de beste oplossing voor uw woning.

Filter

Type
Stijlen
Merken
Uitvoering

Merken binnendeuren

Binnendeuren zijn er in vrijwel oneindig veel soorten, kleuren, maten en stijlen. Ook in verschillende merken is de keuze groot. Bij Top Deuren kunt u terecht voor binnendeuren van Nederlandse en internationale topmerken zoals Albo Deuren, Austria Deuren, Bruynzeel, Reinaerdt, Svedex, Skantrae, Topline, Theuma Weekamp Deuren en Van Vuuren.

De voordelen van binnendeuren aanschaffen bij Top Deuren

Top Deuren is de grootste deurenspeciaalzaak van Midden-Nederland. Dat is natuurlijk niet voor niets: koopt u binnendeuren bij Top Deuren, dan geniet u van veel voordelen. We zetten ze graag voor u op een rij:

 • Korte levertijden.
 • Ruime keuze, niet alleen in deuren maar ook in deurbeslag en hang- en sluitwerk.
 • Scherpe prijzen.
 • Tot 10 jaar garantie.
 • Deskundig advies van onze ervaren deurspecialisten.
 • Veel mogelijkheden tot inspiratie online en in onze ruime showroom.
 • Wij ontzorgen u graag met onze snelle bezorgservice.
 • Eigen montageservice: wilt u liever niet zelf de deuren plaatsen? Onze montagemedewerkers verzorgen graag de complete plaatsing van de deur voor u.
Binnendeur op maat

Wij zorgen graag voor een binnendeur op maat voor u. Vrijwel alle afmetingen zijn mogelijk, en wij bieden een ruime keuze aan materialen en opties:

 • Wilt u bijvoorbeeld een slot op de deur? Kies uit diverse mogelijkheden zoals een loopslot, WC-slot, kastslot en nog veel meer.
 • Kies de deurkruk die het beste past bij de binnendeur, maar ook bij de rest van uw interieur.
 • De juiste scharnieren voor uw deur zijn natuurlijk ook belangrijk: scharnieren die jarenlang probleemloos functioneren en er ook nog eens mooi uitzien. Daarbij is het essentieel dat de scharnieren afgestemd zijn op het gewicht van de deur.
 • Daarnaast zijn er nog diverse accessoires mogelijk, bijvoorbeeld voor tochtwering.
Informatie over binnendeuren

Wilt u meer informatie over binnendeuren, of heeft u behoefte aan advies op maat? Onze ervaren en vakkundige medewerkers helpen u er graag mee. Laat u inspireren in onze showroom, waar u onze uitgebreide collectie op uw gemak kunt bekijken. In onze showroom vindt u ook onze assortiment deurbeslag en hang- en sluitwerk. Zo kunt u makkelijk uw beslag en hang- en sluitwerk keuzes afstemmen op de gekozen deur.

Onze specialisten adviseren u op maat. Zij weten precies wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk en deurbeslag.

Stompe of opdek binnendeur?

Wanneer u een nieuwe binnendeur gaat kopen, is het verstandig van tevoren na te gaan of u een opdek binnendeur of een stompe binnendeur nodig heeft. Wat is het verschil? Een stompe deur valt altijd geheel in het kozijn. Een opdekdeur valt deels op het kozijn en is daarom altijd iets naar voren geplaatst. Een opdekdeur heeft altijd een uitstekende rand aan één kant. Deze rand noemen we de opdekrand. Houd er daarnaast bij de aanschaf van opdekdeuren rekening mee dat dit type deur speciale scharnieren nodig heeft.

Heeft u in de huidige situatie wel een deuropening, maar nog geen deur? Kijk dan naar de kozijnen om vast te stellen of deze geschikt zijn voor een stompe of opdekdeur. Komt u er zelf niet uit, stuur ons dan een foto van de situatie zodat wij u kunnen vertellen welk type deur u nodig heeft.

Hoe meet ik de maten van een binnendeur op?

Gaat u een binnendeur opmeten, dan is het goed om te weten dat de wijze van opmeten verschilt voor de stompe deur en de opdekdeur. U meet ze het beste als volgt op:

Stompe deur
Het opmeten van een stompe binnendeur is simpel, gewoon rechttoe rechtaan de hoogte en de breedte opmeten. Hoe eenvoudig het meten ook is, nauwkeurigheid is daarbij erg belangrijk.

Opdekdeur
Meet de breedte altijd aan de binnenzijde van de deur, de zijde zonder opdekrand. Voor de hoogte meet u de buitenzijde van de deur, de zijde met de opdekrand.

Kies de juiste draairichting

Binnendeuren kunnen links- of rechtsdraaiend zijn. Let bij de aanschaf van een nieuwe binnendeur goed op de draairichting.Wilt u een bestaande binnendeur vervangen dan kunt u natuurlijk eenvoudig vaststellen naar welke kant de huidige deur open draait. Zit op de plek waar de nieuwe deur moet komen nu nog geen deur? Ga voor de deuropening staan en bekijk aan welke kant de scharnieren zitten. Zitten de scharnieren links, koop dan een linksdraaiende binnendeur. Zitten de scharnieren rechts, koop dan een rechtsdraaiende binnendeur.

 

 

 

De mooiste binnendeuren

Top Deuren in Barneveld is een deurenspeciaalzaak en is specialist in het leveren van mooie binnendeuren. Top Deuren is dealer van de bekenste merken op deurgebied en heeft daarnaast ook alles in huis op het gebied van deurbeslag en hang- en sluitwerk

Veelgestelde vragen

Ik heb een afwijkende deurmaat, is dat een probleem?

Dit is geen probleem. Niet elke deur heeft een standaard afmeting en daarom kunnen wij ook maatwerkdeuren leveren, in uw gewenste maat. Ons team staat altijd voor u klaar om te helpen met het vinden van een deur die de juiste maat heeft.

Wat is het verschil tussen stomp en opdek?

Het verschil tussen stomp en opdek zit in de manier waarop een deur in het kozijn valt. Bij een stompe deur valt de gehele deur in het kozijn. Bij een opdekdeur valt de zogeheten opdekrand over het kozijn heen. Het is belangrijk om dit verschil te weten, aangezien deze deuren hele verschillende manieren van afhangen vereisen. 

Wat is het voordeel van houten deuren ten opzichte van kunststof?

Wanneer we hout en kunstof vergelijken op basis van kwaliteit, moeten concluderen dat hout een streepje voor heeft. Hout heeft van nature een uitstekende isolerende eigenschappen, zowel akoestisch als thermisch gezien. Omdat hout een natuurproduct is, is een juiste behandeling voor het behoud van de kwaliteit wel essentieel.

Kunnen jullie de deuren ook inmeten en monteren?

Ja, deze service bieden wij. We kunnen het proces van de aankoop van uw nieuwe deuren van A tot Z verzorgen. Het inmeten doen wij met behulp van digitale inmeetapparatuur. Deze methode is erg nauwkeurig, waardoor bij de montage de deuren een optimale pasvorm hebben.

Welke merken deuren verkopen jullie?

Bij Top Deuren leveren wij deuren van een breed scala aan fabrikanten, zodat wij elke klant kunnen voorzien in hun specifieke wensen en behoeften. Wij zijn dealer van diverse grote merken zoals; Weekamp, Austria, Albo, Svedex, Skantrae en Reinaerdt.  

Kun je zelf een deur monteren?

Het monteren van een deur vraagt meer vaardigheden en precisie dan sommige andere doe-het-zelfprojecten. Als je niet zeker bent van je eigen vaardigheden, overweeg dan onze montageservice. Onze professionele timmermannen gaan op effectieve wijze te werk en ontzorgen u volledig in de montage van de deuren. Een goed geïnstalleerde deur is essentieel voor de veiligheid en het comfort van je huis. Het is daarom van belang dat de montage correct wordt uitgevoerd. 

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.