Paneeldeuren

Paneeldeuren passen prachtig bij allerlei verschillende interieurstijlen. We kennen deze deuren al uit de jaren 30, maar tegenwoordig zijn ze weer erg populair. Top Deuren levert een uitgebreid assortiment paneeldeuren gebaseerd op de stijl en trends van vandaag. Van klassiek- tot aan modern vormgegeven paneeldeuren. Wij bieden paneeldeuren aan die direct uit voorraad leverbaar zijn, maar ook binnendeuren die speciaal op maat worden gemaakt. Daarnaast kan er gekozen worden uit diverse grootte van panelen, of profielen. Hiermee krijgt de paneeldeur een geheel eigen karakter.

Onderstaande deuren zijn een selectie uit de gehele collectie van Top Deuren. Maak een afspraak met een één van onze deurspecialisten in onze deurenspeciaalzaak om alle paneeldeuren te bekijken.

Filter

Type
Stijlen
Merken
Uitvoering

Bent u op zoek naar paneeldeuren?

Neem contact op met de Top Deuren en maak een afspraak met één van onze deurspecialisten. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw paneeldeuren.  

Veelgestelde vragen

Kunnen paneeldeuren afgelakt geleverd worden?

Ja, paneeldeuren kunnen afgelakt geleverd worden.  

Worden de deuren ook gemonteerd?

Wij bieden inmeet- en montageservice aan. Hier kunt u gebruik van maken, maar is niet verplicht of standaard.

Kan ik ook kiezen voor een ander profiel?

Vaak biedt onze leverancier een deur met meerdere profielen aan. Zo kunnen wij samen kijken wat het beste bij uw woonstijl past.  

Worden de deuren aan huis bezorgd?

Wij bieden een bezorgservice aan. Hier kunt u gebruik van maken, maar is niet verplicht of standaard.

Zijn er meerdere glassoorten mogelijk?

Vaak biedt onze leverancier bij een deur meerdere glassoorten aan. Zo kunnen wij samen kijken wat het beste bij uw woonstijl past.

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.