Paneeldeuren

Paneeldeuren passen prachtig bij allerlei verschillende interieurstijlen. We kennen deze deuren al uit de jaren 30, maar tegenwoordig zijn ze weer erg populair. Top Deuren levert een uitgebreid assortiment paneeldeuren gebaseerd op de stijl en trends van vandaag. Van klassiek- tot aan modern vormgegeven paneeldeuren. Wij bieden paneeldeuren aan die direct uit voorraad leverbaar zijn, maar ook binnendeuren die speciaal op maat worden gemaakt. Daarnaast kan er gekozen worden uit diverse grootte van panelen, of profielen. Hiermee krijgt de paneeldeur een geheel eigen karakter.

Onderstaande deuren zijn een selectie uit de gehele collectie van Top Deuren. Maak een afspraak met een één van onze deurspecialisten in onze deurenspeciaalzaak om alle paneeldeuren te bekijken.

Filter

Type
Stijlen
Merken
Uitvoering

Paneeldeuren

Paneeldeuren passen prachtig bij allerlei verschillende interieurstijlen. We kennen paneeldeuren al uit de jaren 30, maar tegenwoordig zijn ze weer erg populair. Bij Top Deuren bieden we vele verschillende soorten en maten, met én zonder glas, allemaal volgens de laatste trends.

Paneeldeuren met glas

Bij Top Deuren bieden we verschillende soorten deuren met eventueel één of meerdere raampjes. Een stukje glas in uw paneeldeur geeft een bijzondere, moderne of romantische sfeer aan uw interieur. Een paneeldeur met glas is bovendien een perfecte manier om verschillende kamers te scheiden en toch een ruimtelijk geheel te behouden. U kunt kiezen voor transparante glazen ramen, of semi-transparante ramen waar maar een beetje licht door schijnt.

Paneeldeuren op maat

Wij vinden het belangrijk dat uw nieuwe paneeldeuren perfect aansluiten op uw interieur en uw wensen. Daarom maken we paneeldeuren op maat. U kiest hierbij uit een opdek paneeldeur of stompe paneeldeur. Een stompe deur valt geheel in het deurpaneel, terwijl een opdekdeur dat maar gedeeltelijk doet. Omdat hiervoor ook verschillende scharnieren nodig zijn, is het belangrijk te weten wat u nodig heeft. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies. Of kom langs eens langs in onze showroom in Barneveld.

Paneeldeuren voor aannemers

Bent u een aannemer en heeft u specifieke wensen op het gebied van paneeldeuren? Of heeft u grotere hoeveelheden paneeldeuren nodig? Wij regelen dit snel en gemakkelijk voor u. Top Deuren werkt namelijk niet alleen met particulieren, maar ook met bijvoorbeeld aannemers of interieurarchitecten. We denken graag met u mee. Bezoek de aannemerssectie op deze website voor meer informatie.

Bijzonder mooie binnendeuren

Of u nu kiest voor een deur met of zonder glas, paneeldeuren zijn in alle gevallen ontzettend stijlvol. Deze binnendeuren leveren we in veel verschillende uitvoeringen. Naast een moderne witte uitstraling, zijn ook allerlei andere kleuropties mogelijk. Ervaring leert echter dat een bijzondere afwerking bij paneeldeuren vaak niet nodig is: deze nostalgische deuren geven al een hoop karakter op zich.

Kom langs in onze showroom

In ons gratis magazine vindt u meer informatie en inspiratie over deze prachtige binnendeuren. Wilt u de paneeldeuren liever in het echt bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. We hebben altijd een breed scala aan paneeldeuren op locatie. Zo maakt u een weloverwogen keuze en komt u niet voor verrassingen te staan. U vindt onze showroom in Barneveld, Midden-Nederland. Behoefte aan wat meer persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in.

 

 

Bent u op zoek naar paneeldeuren?

Neem contact op met de Top Deuren en maak een afspraak met één van onze deurspecialisten. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw paneeldeuren.  

Veelgestelde vragen

Zijn paneeldeuren met glas mogelijk?

Ja, paneeldeuren met glas zijn zeker mogelijk en worden vaak gebruikt om een elegante en stijlvolle uitstraling aan een interieur te geven. De panelen in combinatie met glas zijn in diverse varianten, stijlen en kleuren mogelijk. Voor een passend advies adviseren wij een bezoek aan onze showroom in Barneveld. Onze deurspecialisten denken vrijblijvend met u mee.

Kunnen paneeldeuren afgelakt geleverd worden?

Paneeldeuren kunnen afgelakt geleverd worden. Let hierbij wel op: Stompe deuren kunnen wij niet afgelakt leveren. Dit komt omdat bij de montage nog aan de deur wordt geschaafd om de deur perfect te laten passen. Opdekdeuren kunnen wel afgelakt geleverd worden.

Kunnen jullie de deuren ook inmeten en monteren?

Ja, deze service bieden wij. We kunnen het proces van de aankoop van uw nieuwe deuren van A tot Z verzorgen. Het inmeten doen wij met behulp van digitale inmeetapparatuur. Deze methode is erg nauwkeurig, waardoor bij de montage de deuren een optimale pasvorm hebben.

Welke soorten glas zijn er mogelijk?

Er zijn verschillende soorten glas die gebruikt kunnen worden in deuren, afhankelijk van uw wensen. Voorbeelden van veelgekozen glassoorten zijn; blank, facet, mat, gezandstraald en rookglas. Het is goed om te bedenken wat uw wensen zijn qua woonstijl, privacy en budget. Vervolgens kunt u samen met één van onze deurspecialisten de glassoort van uw binnendeur bepalen.  

Kan ik ook kiezen voor een ander profiel op mijn deur?

Ja, je kunt vaak kiezen voor een ander profiel op je binnendeur, afhankelijk van het type deur en de beschikbare opties bij onze leverancier. Wij leveren deuren met profielen in veel verschillende stijlen zoals; klassiek, modern, landelijk of tijdloos. Om een goed beeld te krijgen van de enorme keuze uit verschillende profielen raden wij u aan onze showroom in Barneveld te bezoeken. 

Ik heb een afwijkende deurmaat, is dat een probleem?

Dit is geen probleem. Niet elke deur heeft een standaard afmeting en daarom kunnen wij ook maatwerkdeuren leveren, in uw gewenste maat. Ons team staat altijd voor u klaar om te helpen met het vinden van een deur die de juiste maat heeft.

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.