Paneeldeuren

Wij bieden paneeldeuren aan die direct uit voorraad leverbaar zijn, maar ook binnendeuren die speciaal op maat worden gemaakt. Daarnaast kan er gekozen worden uit diverse grootte van panelen, of profielen. Hiermee krijgt de paneeldeur een geheel eigen karakter.

In onze showroom hebben we een heel aantal van deze deuren staan en kunnen wij u adviseren over welke deur het beste bij u en uw woning past. 

Onderstaande paneeldeuren zijn een selectie uit de gehele collectie van Top Deuren. Maak een afspraak met een één van onze deurspecialisten in onze deurenspeciaalzaak om alle paneeldeuren te bekijken.

Paneel deuren

Paneeldeuren passen prachtig bij allerlei verschillende interieurstijlen. We kennen paneeldeuren al uit de jaren 30, maar tegenwoordig zijn ze weer erg populair. Bij Top Deuren bieden we vele verschillende soorten en maten, met én zonder glas, allemaal volgens de laatste trends.

Paneeldeuren met glas

Bij Top Deuren bieden we verschillende soorten deuren met eventueel één of meerdere raampjes. Een stukje glas in uw paneeldeur geeft een bijzondere, moderne of romantische sfeer aan uw interieur. Een paneeldeur met glas is bovendien een perfecte manier om verschillende kamers te scheiden en toch een ruimtelijk geheel te behouden. U kunt kiezen voor transparante glazen ramen, of semi-transparante ramen waar maar een beetje licht door schijnt.

Paneeldeuren op maat

Wij vinden het belangrijk dat uw nieuwe paneeldeuren perfect aansluiten op uw interieur en uw wensen. Daarom maken we paneeldeuren op maat. U kiest hierbij uit een opdek paneeldeur of stompe paneeldeur. Een stompe deur valt geheel in het deurpaneel, terwijl een opdekdeur dat maar gedeeltelijk doet. Omdat hiervoor ook verschillende scharnieren nodig zijn, is het belangrijk te weten wat u nodig heeft. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies. Of kom langs eens langs in onze showroom in Barneveld.

Paneeldeuren voor aannemers

Bent u een aannemer en heeft u specifieke wensen op het gebied van paneeldeuren? Of heeft u grotere hoeveelheden paneeldeuren nodig? Wij regelen dit snel en gemakkelijk voor u. Top Deuren werkt namelijk niet alleen met particulieren, maar ook met bijvoorbeeld aannemers of interieurarchitecten. We denken graag met u mee. Bezoek de aannemerssectie op deze website voor meer informatie.

Bijzonder mooie binnendeuren

Of u nu kiest voor een deur met of zonder glas, paneeldeuren zijn in alle gevallen ontzettend stijlvol. Deze binnendeuren leveren we in veel verschillende uitvoeringen. Naast een moderne witte uitstraling, zijn ook allerlei andere kleuropties mogelijk. Ervaring leert echter dat een bijzondere afwerking bij paneeldeuren vaak niet nodig is: deze nostalgische deuren geven al een hoop karakter op zich.

Kom langs in onze showroom

In ons gratis magazine vindt u meer informatie en inspiratie over deze prachtige binnendeuren. Wilt u de paneeldeuren liever in het echt bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. We hebben altijd een breed scala aan paneeldeuren op locatie. Zo maakt u een weloverwogen keuze en komt u niet voor verrassingen te staan. U vindt onze showroom in Barneveld, Midden-Nederland. Behoefte aan wat meer persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in.

Veelgestelde vragen