Voordeuren

Uzelf en uw gezin, uw vrienden, familie, ander bezoek en postbodes, pakketbezorgers en iedereen die verder bij u langskomt… Iedereen kijkt ernaar. Een seconde of 10, of zelfs langer. Over welke blikvanger we het hebben? De voordeur, natuurlijk!

Onderstaande voordeuren zijn een selectie uit de gehele collectie van Top Deuren. Maak een afspraak met een één van onze deurspecialisten in onze deurenspeciaalzaak om alle voordeuren te bekijken.

Filter

Type
Stijlen
Merken
Uitvoering

Bent u op zoek naar een voordeur?

Neem contact op met de Top Deuren en maak een afspraak met één van onze deurspecialisten. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw voordeur. 

Een voordeur als blikvanger

En over een blikvanger gesproken: de voordeur is het eerste wat bezoekers van uw woning zien. Bovendien bepaalt de voordeur voor een zeer groot deel het aanzicht van uw woning. Daarom is het heel belangrijk dat de voordeur goed past bij de stijl van uw huis. Dit kan een enorm verschil maken in de uitstraling van uw woning. Een mooie en passende deur vindt u bij Top Deuren.

De stijl van uw voordeur

Omdat er zo veel verschillende soorten huizen zijn, hebben wij bij Top Deuren ook een ruime keuze aan verschillende soorten voordeuren in onze showroom. Op die manier vindt u altijd de voordeur die perfect past bij de bouwstijl van uw woning.

Top Deuren heeft onder andere de volgende stijlen voordeuren in het assortiment:

- Moderne voordeur
- Landelijke voordeur
- Jaren ‘30 deur
- Klassiek
- Tijdloos

De voordeuren zijn standaard voorzien van een witte voorlak, zodat u de deur nog kunt lakken in de kleur van uw keuze. Op die manier past uw nieuwe voordeur helemaal bij uw woning. Geen voordeur nodig, maar wel een deur voor buiten? Ga dan naar ons buitendeuren overzicht.

Voordeuren merken

Top Deuren is leverancier van de bekende voordeurmerken. Als u op zoek bent naar een specifiek merk, is de kans dus groot dat u deze in onze collectie treft. Zo verkopen wij voordeuren van onder andere de volgende merken:  

- Weekamp buitendeuren
- Austria buitendeuren
- Albo buitendeuren

Een voordeur op maat

Voordeuren worden vaak geleverd in verschillende maten. Omdat niet iedere woning hetzelfde is, zit er ook verschil tussen deurkozijnen. Dit zorgt ervoor dat een voordeur niet zomaar in ieder deurkozijn past. Wij adviseren u dan ook om altijd goed de maten op te nemen, zodat u 100% zeker weet dat uw nieuwe voordeur past.

Heeft u een afwijkende maat? Geen probleem. Veel voordeuren kunnen ook op maat worden gemaakt. Geeft u dit aan, dan kijken wij graag wat er mogelijk is.

Grote voordeuren showroom

U kunt een deel van onze voordeuren collectie online bekijken, maar het meest complete overzicht heeft u in onze showroom. Hier kunnen onze deskundige medewerkers u ook meteen voorzien van een deskundig advies. Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met een van onze deurspecialisten en kom langs. Dan zetten wij de koffie alvast klaar.

Isolerende voordeur

Naast het isoleren van daken, spouwmuren en kruipruimtes, levert ook een isolerende voordeur een aanzienlijke bijdrage aan energiebesparing. Voordeuren met een isolerende kern houden de warmte binnen én de kou buiten. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort in huis, het is ook nog eens gunstig voor de energierekening.

Houten voordeuren

Hout gebruiken we al eeuwenlang als materiaal voor deuren. Er zijn tegenwoordig veel meer verschillende materialen mogelijk, maar hout is nog altijd populair. Een houten voordeur is een klassieker, maar wel één die met de tijd is meegegaan.

Hout heeft een natuurlijke en warme uitstraling. Ideaal materiaal voor een voordeur waarmee u op bezoekers een goede eerste indruk wilt maken. Een gewilde houtsoort voor de voordeur is eiken, vanwege de robuuste en karakteristieke uitstraling. Ook andere hoogwaardige houtsoorten zijn populair, bijvoorbeeld merbau-hout.

Voordelen van veiligheidsglas in je voordeur

Er zijn twee soorten veiligheidsglas: gehard en gelaagd. Onder grote druk breekt gehard veiligheidsglas niet, maar versplintert het in kleine stukjes zonder scherpe randen. Gelaagd glas bestaat zoals de naam al doet vermoeden uit verschillende lagen. Breekt gelaagd glas, dan blijven de scherven kleven op de speciale folie die tussen twee glasplaten in zit. Beide soorten veiligheidsglas verlagen de kans op verwondingen bij glasbreuk aanzienlijk.

Gelaagd glas wordt vaak toegepast als bescherming tegen inbraak en vandalisme. Zelfs als het barst, blijft gelaagd glas één geheel. Je komt er dus vrijwel niet doorheen. Daarom is dit type glas prima geschikt als extra beveiliging in voordeuren.

KOMO kwaliteitskeurmerk

Op heel veel materialen, waaronder ook voordeuren, komt u het KOMO-keurmerk tegen. Wat betekent dit nu precies? Het KOMO-keurmerk is hét keurmerk voor de bouw en infrastructuur. Producten met een KOMO-keurmerk zijn getest en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen. Dit keurmerk is bedoeld voor alle materialen en producten op het gebied van bouw en infrastructuur, dus ook voor voordeuren.

Veiligheid bij een voordeur

De voordeur is tegelijkertijd het visitekaartje én de toegang van uw woning. Een belangrijk aspect van de voordeur is veiligheid. Er zijn veel manieren waarop u uw voordeur kunt beveiligen zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling van de deur. Denk bij een veilige deur aan de volgende onderdelen:

  • Sloten: een goed slot is een belangrijke eerste blokkade tegen inbrekers. Let bij aanschaf van sloten op het SKG-logo. Dit geeft door middel van een aantal sterren een onafhankelijke beoordeling van de inbraakbestendigheid van hang- en sluitwerk.
  • Beslag: bij veilig beslag zitten er geen schroeven aan de buitenkant van het schild dat om het slot zit. Het schild kan hierdoor niet van buitenaf worden losgeschroefd of uitgeboord. Onze specialisten adviseren u graag om het veiligste deurbeslag te kiezen.
  • Scharnieren: kies voor veilige scharnieren, die bijvoorbeeld zijn voorzien van een dievenpin of dievenklauw.

Voordeur prijzen

Hoe duur is een voordeur? Daar valt niet eenvoudig antwoord op te geven. Er spelen namelijk veel factoren mee bij het bepalen van de prijs van een voordeur. Het materiaal, de afmetingen, afwerking en nog veel meer.

Het is ook belangrijk dat de deur precies op maat aansluit, want met een perfect sluitende deur bespaart u op energiekosten. Heeft u een standaardmaat voordeur nodig? Dan is de voordeur vaak goedkoper dan een voordeur in een ongebruikelijke maat. Iedere situatie is weer anders en de verscheidenheid aan voordeuren is groot. Daardoor zijn ook de verschillen in prijsklassen groot.

Types voordeuren

De voordeur is een blikvanger en moet bovendien goed passen bij de uitstraling van de voorzijde van uw woning. Er zijn dan ook veel verschillende types voordeuren, zodat er altijd wel een voordeur is die bij uw specifieke woonomstandigheden past. Voordeuren zijn in steeds meer verschillende materialen verkrijgbaar, zoals hout, aluminum en diverse soorten kunststof, en in vrijwel alle woonstijlen, zoals klassiek, modern of landelijk. De jaren 30-stijl is bijvoorbeeld een populaire stijl waarin voordeuren verkrijgbaar zijn. Bij Top Deuren verkopen werken we enkel met houten deuren. Dit omdat deze kwalitatief het beste zijn.

Merken voordeuren

Voordeuren zijn er in vrijwel oneindig veel soorten, kleuren, maten, stijlen en ook in verschillende merken is de keuze groot. Bij Top Deuren kunt u terecht voor voordeuren van Albo Deuren, Austria Deuren, Bruynzeel, Skantrae, Topline en Weekamp Deuren.

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.