De productontwikkelaars van Skantrae gaan ervan uit dat producten van hoge kwaliteit moeten zijn en tegelijkertijd ook nog aantrekkelijk geprijsd. Daarvoor worden trends in de markt nauwkeurig gevolgd en geanalyseerd en bezoeken we (inter)nationale interieur- en houtbeurzen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn geen lege termen bij Skantrae; ze zijn onderdeel van onze missie en zorgen voor een hoog kwaliteits- en maatschappelijk ondernemingsbewustzijn.

Filter

Type
Stijlen
Merken
Uitvoering

De collecties van Skantrae

Skantrae taatsdeur

Skantrae heeft ook taatsdeuren in het assortiment.  Het unieke van de taatsdeur is het taatssysteem, dat bestaat uit een taats en een taatskom. De taats is een verticaal geplaatste pen die in een holte – de taatskom - draait. Het voordeel van dit systeem is dat kozijnen niet nodig zijn en alle aandacht uitgaat naar de deur zelf. De taatsdeuren van Skantrae onderscheiden zich daarnaast door het optimale gebruik van glas, waardoor u veel licht in huis haalt.

Witte Skantrae deuren

Trends komen en gaan, maar een witte binnendeur is tijdloos. Skantrae heeft uiteenlopende stijlvolle witte binnendeuren in het assortiment. U heeft daarin een ruime keuze, want wit kent aardig wat varianten, van zuiver wit tot crème en grijswit. 

Skantrae deuren voor aannemers

Top Deuren werkt graag met zowel particulieren als zakelijke klanten samen. Bent u een aannemer en zoekt u Skantrae deuren voor uw klus of project? Wij helpen u er graag mee! Kijk op de aannemerssectie op onze website voor veel informatie.

Vraag ons gratis magazine aan of neem contact op!

Wilt u meer informatie over onze Skantrae binnendeuren en onze andere soorten deuren? Vraag ons gratis magazine aan, hierin vindt u meer informatie over al onze deuren. Heeft u vragen of wilt u langskomen? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of kom langs in onze showroom in Barneveld (Midden-Nederland).

Waarmee kunnen wij u helpen?

Kwaliteit een compromis? Niet bij Skantrae!

Zoveel als mogelijk worden onze productendeuren geproduceerd en getest volgens de Nederlandse BRL normen die de basis zijn voor het vermaarde KOMO-certificaat.

Bovendien worden onze houten producten waar mogelijk geproduceerd van verantwoorde materialen die niet alleen ons milieu en onze oerbossen met rust laten, maar er wordt ook gekeken naar sociale (werk- en leef) omstandigheden op de productielocaties. Kwaliteitswaarborg gedurende de gehele schakel; van oerproduct tot het eindproduct in uw woning. Kwaliteit.....met karakter.

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.