Skantrae

Skantrae is al ruim 40 jaar actief op de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Welke deur je ook nodig hebt, het brede assortiment van Skantrae beantwoordt je vraag. Of je nu zoekt naar een binnendeur of buitendeur, een luxe paneeldeur of een vlakke boarddeur, bij Skantrae kun je terecht. Met 120.000 deuren, 35.000 glaspakketten en 35.000 deurkrukken op voorraad kennen zij korte levertijden. Skantrae is trendsettend en ontwikkelt nieuwe deurenseries in eigen huis, waardoor we altijd beschikken over een onderscheidend en actueel assortiment.

De productontwikkelaars van Skantrae gaan ervan uit dat producten van hoge kwaliteit moeten zijn en tegelijkertijd ook nog aantrekkelijk geprijsd. Daarvoor worden trends in de markt nauwkeurig gevolgd en geanalyseerd en bezoeken we (inter)nationale interieur- en houtbeurzen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn geen lege termen bij Skantrae; ze zijn onderdeel van onze missie en zorgen voor een hoog kwaliteits- en maatschappelijk ondernemingsbewustzijn.

Filter

Type
Stijlen
Merken
Uitvoering

Skantrae deuren

Het Nederlandse merk Skantrae heeft voor elke woning of bedrijfspand de perfecte bijpassende deuren. Of het nu gaat om de woonkamer, gang, badkamer, bedrijfsruimte of een andere ruimte: in het brede en stijlvolle assortiment van Skantrae is er voor elke toepassing in elke interieurstijl een geschikte deur te vinden.

Skantrae Slim Series

Een populaire serie binnendeuren van Skantrae is de Slim Series. Deze kwaliteitsdeuren zijn strak vormgegeven in een minimalistisch design. De Slim Series deuren zijn leverbaar in een witte of zwarte grondlak en verkrijgbaar in zowel draai- als schuifdeur uitvoering. Kies uit drie verschillende glassoorten: blank glas, nevel glas of rookglas. Wilt u deze stijlvolle deuren zelf bekijken? Kom de Skantrae binnendeuren vrijblijvend bewonderen in onze showroom.

Skantrae deurbeslag

Kiest u voor Skantrae deuren, dan kunt u deze personaliseren met bijpassend Skantrae deurbeslag. Wilt u bijvoorbeeld een deurgreep, schuifsysteem of deurkruk zelf kiezen? Deze, en nog veel meer Skantrae deurbeslag is allemaal verkrijgbaar bij Top Deuren. De keuze is groot, met onder andere deurkrukken die exclusief voor Skantrae zijn ontworpen door gerenommeerde Italiaanse ontwerpers.

Skantrae taatsdeur

Skantrae heeft ook taatsdeuren in het assortiment.  Het unieke van de taatsdeur is het taatssysteem, dat bestaat uit een taats en een taatskom. De taats is een verticaal geplaatste pen die in een holte – de taatskom - draait. Het voordeel van dit systeem is dat kozijnen niet nodig zijn en alle aandacht uitgaat naar de deur zelf. De taatsdeuren van Skantrae onderscheiden zich daarnaast door het optimale gebruik van glas, waardoor u veel licht in huis haalt.

Skantrae deuren wit

Trends komen en gaan, maar een witte binnendeur is tijdloos. Skantrae heeft uiteenlopende stijlvolle witte binnendeuren in het assortiment. U heeft daarin een ruime keuze, want wit kent aardig wat varianten, van zuiver wit tot crème en grijswit.

Skantrae deuren voor aannemers

Top Deuren werkt graag met zowel particulieren als zakelijke klanten samen. Bent u een aannemer en zoekt u Skantrae deuren voor uw werkzaamheden of projecten? Wij helpen u er graag mee. Kijk op de aannemerssectie op onze website voor meer informatie.   

Vraag ons gratis magazine aan of neem contact op!

Wilt u meer informatie over onze Skantrae binnendeuren en onze andere soorten deuren? Vraag ons gratis magazine aan, hierin vindt u meer informatie over al onze deuren. Heeft u vragen of wilt u langskomen? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of kom langs in onze showroom in Barneveld (Midden-Nederland).

 

Bent u op zoek naar Skantrae deuren?

Neem contact op met de Top Deuren en maak een afspraak met één van onze deurspecialisten. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw Skantrae deuren. 

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.