Deurenspecialist voor bouwbedrijven

De deurspecialisten van Top Deuren werken dagelijks samen met een groot aantal aannemers, bouwbedrijven en ZZP’ers voor het leveren van deuren en alle toebehoren. Dit doen we voor nieuwbouwprojecten, de (luxe) woningbouw en renovatieprojecten. Ons uitgebreide programma is ook buitengewoon geschikt voor de utiliteitsbouw of gebouwen met een andere gebruiksfunctie.

Aannemerservice

De aannemer-service van Top Deuren

Deurspecialisten

Neem voor vragen gerust contact op!

Top Deuren heeft een nette showroom en het contact met een vaste contactpersoon is erg prettig.

Jacco Odijk Alboma Bouw Houten

Groot assortiment, voldoende keuze, correcte behandeling en goede prijzen. Top Deuren heeft het allemaal.

Dick van den Brink Aannemersbedrijf Legemaat & van Elst B.V.

Top Deuren biedt goed en persoonlijk contact. Er worden goede en mooie producten geleverd.

Bert Odijk Bouwrijk B.V. Houten

VAN SHOWROOMAFSPRAAK tot duidelijke offerte

Het grote voordeel van Top Deuren? Onze deurspecialisten weten alles over deuren en de toebehorende producten. Ook bij technische uitdagingen kunt u rekenen op de kennis en kunde van onze deurspecialisten. Doe er uw voordeel mee. Wij zijn graag uw totaalleveranciers voor deuren, deurbeslag en hang- en sluitwerk. Voor ieder bouwproject voorzien we u graag van een passend advies en voorstel.  

Uitgebreide showroom

De keuze in deuren en toebehoren is enorm. Een groot deel van onze producten is opgenomen in onze deurenmap, al blijft een bezoek aan onze deurenshowroom altijd de moeite waard. Met plezier nodigen wij uw opdrachtgever uit in de showroom voor een uitgebreid advies bij het maken van de keuzes. Naar aanleiding van het bezoek ontvangt u de netto en bruto offerte met de materialen die uw opdrachtgever heeft uitgezocht. U hoeft ons alleen nog de definitieve maten en gewenste leverdatum door te geven. Wij regelen de rest. 

OPENINGSTIJDEN

Hartelijk welkom!

  • Maandag 07:30-17:00 uur
  • Dinsdag 07:30-17:00 uur
  • Woensdag 07:30-17:00 uur
  • Donderdag 07:30-17:00 uur
  • Vrijdag 07:30-17:00 uur
  • Zaterdag 08:00-12:15 uur (alleen op afspraak)

Uw opdrachtgever is van harte welkom in onze uitgebreide showroom. Om uitgebreid de tijd te nemen om keuze's te maken adviseren wij om een afspraak in te plannnen. 

Wij werken o.a. samen met: