Vlakke deuren

Wilt u uw deuren rustig en strak houden dan kunt u kiezen voor onze vlakke binnendeuren van top kwaliteit. Ook de een vlakke deur in de uitvoering kamerhoog is mogelijk. Er is keuze uit diverse soorten vlakke deuren: Top Soluxe en boarddeuren volspaan/kanaalspaan/honingraat. Standaard maten hebben wij op voorraad in ons magazijn in Barneveld. Afwijkende maten kunnen wij gemakkelijk voor u bestellen. De deuren worden standaard in de grondverf geleverd, zodat u ze in iedere gewenste kleur kunnen worden afgelakt.

Wilt u toch meer dan zo'n vlakke deur? Kijk dan eens bij onze freeslijndeuren! Kom langs, of bel en vraag naar de mogelijkheden. 

Maak een afspraak met een één van onze deurspecialisten in onze deurenspeciaalzaak om alle vlakke deuren te bekijken.

Bent u op zoek naar vlakke deuren?

Neem contact op met de Top Deuren en maak een afspraak met één van onze deurspecialisten. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw vlakke deuren. 

Veelgestelde vragen

Zijn vlakke deuren afgelakt?

Stompe deuren kunnen wij niet afgelakt leveren. Dit komt omdat bij de montage nog aan de deur wordt geschaafd om de deur perfect te laten passen. Opdekdeuren kunnen wel afgelakt geleverd worden.

Ik heb een afwijkende deurmaat. Is dat een probleem?

Dit is geen probleem. Niet elke deur heeft een standaard afmeting en daarom kunnen wij ook maatwerkdeuren leveren, in uw gewenste maat. Ons team staat altijd voor u klaar om te helpen met het vinden van een deur die de juiste maat heeft.

Hebben jullie ook vlakke deuren in de showroom in Barneveld?

Ja, verschillende vlakke deuren zijn te bekijken in onze showroom in Barneveld. Zowel stompe- als opdekdeuren. Ook het verschil in deurvulling is fysiek te ervaren. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend bezoek aan de grootste showroom van Nederland!

Welke soort deurvullingen zijn er mogelijk?

Er zijn verschillende soorten deurvullingen die worden gebruikt bij het maken van deuren, elk met hun eigen unieke eigenschappen en toepassingen. De keuze van de deurvulling is afhankelijk van je specifieke behoeften en budget. Vullingen die wij onder andere aanbieden zijn; honingraat-, volspaan- en kanaalspaanvulling.

Kunnen jullie de deuren ook inmeten en monteren?

Ja, deze service bieden wij. We kunnen het proces van de aankoop van uw nieuwe deuren van A tot Z verzorgen. Het inmeten doen wij met behulp van digitale inmeetapparatuur. Deze methode is erg nauwkeurig, waardoor bij de montage de deuren een optimale pasvorm hebben.

In welke uitvoeringen zijn vlakke deuren mogelijk?

Vlakke deuren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en stijlen, waardoor ze geschikt zijn voor uiteenlopende interieurs en toepassingen. Enkele veelvoorkomende uitvoeringen zijn; schuifdeur, taatsdeur, opdekdeur en stompedeur. Vlakke deuren zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan verschillende smaken en behoeften. 

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.