Aluminium deuren

Aluminium binnendeuren zijn een prachtig alternatief voor stalen deuren.

De deuren hebben een smal en minimalistisch profiel waardoor de deur een grote oppervlakte aan glas heeft. Dit geeft een sfeervolle en ruimtelijke uitstraling in uw woning of kantoor. Deze deuren worden veel toegepast als scheiding in de woonkamer of naar de keuken of hal.

Deze deuren zijn leverbaar als taatsdeuren, schuifdeuren, of scharnierdeuren.

Taatsdeuren zijn voorzien van een systeem dat de deur automatisch laat sluiten. Taatsdeuren draaien soepel en zijn onderhoudsvrij.
Wanneer de draairuimte beperkt is, of als u zoekt naar een elegante manier om een ruimte te scheiden, zijn schuifdeuren de oplossing.
Met de aluminium scharnierdeur heeft u een ranke en solide deur die eenvoudig is in gebruik. Deze deur kan geleverd worden met een handige magneetsluiting of een praktisch loopslot. Ook is het mogelijk om een aluminium opdekdeur te monteren in een standaard stalen binnendeurkozijn.

Hieronder ziet u enkele mogelijkheden van aluminium deuren. Wilt u graag eerlijk advies van één van onze deurspecialisten? Maak dan een afspraak en kom naar onze deurenspeciaalzaak. Dan gaan wij samen op zoek naar de beste oplossing voor uw woning.

Bent u op zoek naar een aluminium deur?

Neem contact op met de Top Deuren en maak een afspraak met één van onze deurspecialisten. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw deur.

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.