Stalen deuren

Zoekt u een nieuwe deur, of meerdere deuren voor uw woning of bedrijfspand? Stalen deuren zijn al jaren mateloos populair. Deze deuren zijn echte eyecatchers en geven toegevoegde waarde aan elke ruimte. Er komt veel licht binnen wat voor een ruimtelijk effect zorgt. Stalen binnendeuren zijn geschikt voor vrijwel elke interieurstijl, van klassiek tot modern en van landelijk tot industrieel. De deuren zijn bij ons leverbaar als taatsdeur, schuifdeur of paumelledeur in een kozijn. Ook leveren wij bijpassende zijpanelen. Er is keuze uit verschillende vlakverdelingen, kleuren en deurgrepen. Heeft u geen standaard deur maat? Geen probleem! Wij kunnen maatwerk leveren. En nog een pluspunt, de montage van uw stalen deur kunnen wij volledig verzorgen.

Onderstaande stalen deuren zijn een selectie uit de gehele collectie van Top Deuren. Maak een afspraak met een één van onze deurspecialisten in onze deurenspeciaalzaak om alle stalen deuren te bekijken.

Filter

Type
Stijlen
Merken
Uitvoering

Stalen deuren

Zoekt u een nieuwe deur, of meerdere deuren voor uw woning of bedrijfspand? Stalen deuren zijn al jaren mateloos populair. Deze deuren zijn echte eyecatchers en geven toegevoegde waarde aan elke ruimte. Bij Top Deuren kunt u terecht voor een breed assortiment stalen deuren van topkwaliteit, die bij vrijwel elke interieurstijl passen.

Stalen deuren zijn bij ons leverbaar als taatsdeur, schuifdeur of paumelle deur in een kozijn. Daarbij heeft u ruime keuze uit verschillende vlakverdelingen, kleuren en beslag. Ook kunt u bij ons terecht voor bijpassende stalen zijpanelen. 

Stalen binnendeuren

Een stalen binnendeur is een sfeerverhogend element voor elke woning, kantoor of bedrijfspand. Met stalen binnendeuren haalt u veel meer licht binnen dan met de traditionele dichte deuren. Een stalen binnendeur geeft een open zicht en draagt bij aan een ruimtelijk effect in uw woning of bedrijfsruimte.

Stalen binnendeuren dragen bij aan een open karakter, maar tegelijkertijd maken ze het ook mogelijk om ruimtes van elkaar af te sluiten. Met stalen binnendeuren ogen ruimtes al snel groter. Stalen binnendeuren zijn geschikt voor vrijwel elke interieurstijl, van klassiek tot modern en van landelijk tot industrieel.

Stalen deuren op maat

Elke woning, kantoor of bedrijfspand is weer anders. Heeft u in uw situatie te maken met bijzondere afmetingen? Top Deuren maakt graag stalen deuren op maat voor u. Wij zorgen ervoor dat uw deur perfect op maat wordt gemaakt en gemonteerd.

Vindt u in ons assortiment niet precies de stalen deur die u voor ogen heeft? Laat het ons weten, we verzorgen graag de deur voor u die aan al uw eisen en wensen voldoet.

Wilt u graag eerst advies? Ook daarvoor kunt u bij Top Deuren terecht. Niet alleen over de afmetingen van de deur maar ook over bijvoorbeeld het type, de draairichting en nog veel meer. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies op maat, onze specialisten staan voor u klaar.

Houten deuren met staal look

Wilt u genieten van de robuuste uitstraling van staal en de voordelen van hout? Dan zijn onze houten deuren met staal-look zeker iets voor u. Deze deuren zijn aan de buitenkant vrijwel niet van echt staal te onderscheiden. Daarbij bieden ze de voordelen van hout, zoals het prijsvoordeel en de eenvoudigere bewerking en montage.

Deuren met staal-look zijn geliefd door de unieke combinatie van robuustheid en elegantie. Deze deuren zijn echte eyecatchers en geven elke ruimte een meer stijlvolle en moderne uitstraling.

Stalen deuren met glas

Stalen deuren zijn vrijwel altijd voorzien van glas. De combinatie van staal en glas geeft deze deuren hun unieke uitstraling. De keuze in uitvoeringen en soorten glas is groot: wilt u graag zoveel mogelijk lichtinval, of juist meer privacy? Het kan allemaal, ons assortiment stalen deuren met glas is breed en divers. Kies bijvoorbeeld voor een deur met grote vensters van blank glas als u veel lichtinval wil. Of juist kleine, matte vensters als u de lichtinval wilt beperken.

Stalen deuren inclusief montage

Wanneer u tot de aanschaf van de deur van uw keuze overgaat, wilt u natuurlijk ook dat deze perfect op maat wordt gemonteerd. Welke stalen deuren u ook kiest, u kunt altijd de montage laten verzorgen door Top Deuren. De keuze is altijd aan u: wilt u de deuren zelf monteren of dit door ons laten doen? De kosten van de montage zijn onder andere afhankelijk van het aantal deuren en de afstand, maar wij spreken altijd van tevoren een eerlijke en scherpe prijs met u af.

Stalen deuren voor aannemers

Bij Top Deuren is iedereen welkom, zowel particulieren als bedrijven. Bent u aannemer of zoekt u stalen deuren voor uw bedrijf of voor projecten? Wij helpen u er graag mee. Kijk voor meer informatie op de aannemerssectie op onze site.

Meer weten? Vraag ons gratis magazine aan of neem contact op!

Wilt u inspiratie opdoen, of op uw gemak meer lezen over onze stalen deuren en andere soorten deuren? Vraag dan vrijblijvend ons gratis magazine aan. Hierin vindt u uitgebreide informatie over ons assortiment.

Bent u op zoek naar een stalen deur, heeft u hier vragen over of andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak of kom langs in onze showroom in Barneveld, gunstig gelegen in het midden van Nederland.

Bent u op zoek naar stalen deuren?

Neem contact op met de Top Deuren en maak een afspraak met één van onze deurspecialisten. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw stalen deuren. 

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.