Stalen deuren

Zoekt u een nieuwe deur, of meerdere deuren voor uw woning of bedrijfspand? Stalen deuren zijn al jaren mateloos populair. Deze deuren zijn echte eyecatchers en geven toegevoegde waarde aan elke ruimte. Bij Top Deuren kunt u terecht voor een breed assortiment stalen deuren van topkwaliteit, die bij vrijwel elke interieurstijl passen.

Stalen deuren zijn bij ons leverbaar als taatsdeur, schuifdeur of paumelle deur in een kozijn. Daarbij heeft u ruime keuze uit verschillende vlakverdelingen, kleuren en beslag. Ook kunt u bij ons terecht voor bijpassende stalen zijpanelen. Een stalen deur is een echte eyecather in uw woning. Stalen deuren zijn leverbaar als taatsdeur, schuifdeur of paumelledeur in een kozijn. Ook leveren wij bijpassende stalen zijpanelen. 

U heeft de keuze uit verschillende vlakverdelingen, kleuren en deurgrepen. Kenmerkend voor onze stalen deuren is dat de deur aan beide zijden gelijk is doordat het glas gemonteerd wordt tussen de profielen en niet d.m.v. een glaslat.

Onze stalen binnendeuren zijn van hoge kwaliteit. Wilt u een nieuwe deur, dan kunt u kiezen uit ons assortiment of zelfs meer. Als u bijvoorbeeld een unieke zwarte stalen binnendeur wilt die u hebt gezien, gaan wij graag voor u op onderzoek uit.

Onderstaande stalen deuren zijn een selectie uit de gehele collectie van Top Deuren. Maak een afspraak met een één van onze deurspecialisten in onze deurenspeciaalzaak om alle stalen deuren te bekijken.

Stalen binnendeuren

Een stalen binnendeur is een sfeerverhogend element voor elke woning, kantoor of bedrijfspand. Met stalen binnendeuren haalt u veel meer licht binnen dan met de traditionele dichte deuren. Een stalen binnendeur geeft een open zicht en draagt bij aan een ruimtelijk effect in uw woning of bedrijfsruimte.

Stalen binnendeuren dragen bij aan een open karakter, maar tegelijkertijd maken ze het ook mogelijk om ruimtes van elkaar af te sluiten. Met stalen binnendeuren ogen ruimtes al snel groter. Stalen binnendeuren zijn geschikt voor vrijwel elke interieurstijl, van klassiek tot modern en van landelijk tot industrieel.

Stalen deuren op maat

Elke woning, kantoor of bedrijfspand is weer anders. Heeft u in uw situatie te maken met bijzondere afmetingen? Top Deuren maakt graag stalen deuren op maat voor u. Wij zorgen ervoor dat uw deur perfect op maat wordt gemaakt en gemonteerd. 

Vindt u in ons assortiment niet precies de stalen deur die u voor ogen heeft? Laat het ons weten, we verzorgen graag de deur voor u die aan al uw eisen en wensen voldoet. 

Wilt u graag eerst advies? Ook daarvoor kunt u bij Top Deuren terecht. Niet alleen over de afmetingen van de deur maar ook over bijvoorbeeld het type, de draairichting en nog veel meer. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies op maat, onze specialisten staan voor u klaar.

Filter

Type
Stijlen
Merken
Uitvoering

Bent u op zoek naar stalen deuren?

Neem contact op met de Top Deuren en maak een afspraak met één van onze deurspecialisten. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw stalen deuren. 

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.