Aporta is al meer dan 30 gedreven om hun vouwdeuren in al hun functionaliteit de juiste look en feel te geven. Een Aporta vouwdeur is het resultaat van een mooi staaltje vakmanschap. Belgisch bovendien, ze produceren de vouwdeuren volledig zelf in hun atelier in West-Vlaanderen. De kunstlederen vouwdeuren zijn toe te passen in elk interieur: klassiek, modern, industrieel en kleurrijk. De vouwdeuren worden volledig op maat gemaakt. Ze zijn eenvoudig te monteren, gemakkelijk in gebruik en onderhoudsvrij. Ook zijn ze duurzaam, want ze zijn gemaakt van kwalitatieve materialen. 

Bij Aporta is alles handgemaakt. Er is een uitgebreide keuze in kleuren en modellen. Ook zijn er diverse soorten sluitingen, handgrepen en voetstops mogelijk. Meer informatie over Aporta vouwdeuren? Maak een afspraak met een van onze deurspecialisten in onze deurenshowroom.

Bent u op zoek naar Aporta vouwdeuren?

Neem contact op met de Top Deuren en maak een afspraak met één van onze deurspecialisten. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw Aporta vouwdeur. 

Waarmee kunnen wij u helpen?

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.