Houten binnen deuren

Massief houten deuren zijn bijzonder in trek waar de trend klassiek wordt doorgevoerd. Ook in de strakke uitvoering komt de houten deur terug van weggeweest. Kom naar de showroom aan de Voltastraat en aanschouw de diverse mogelijkheden!

Zoekt u een nieuwe binnendeur, of meerdere binnendeuren voor in uw woning of bedrijfspand? Dan merkt u al snel dat de keuze uit verschillende materialen groot is. Een al eeuwenlang favoriet materiaal voor deuren is hout. Bij Top Deuren kunt u terecht voor een breed assortiment houten binnendeuren van topkwaliteit, die bij vrijwel elke interieurstijl passen. 

Onderstaande massief houten deuren zijn een selectie uit de gehele collectie van Top Deuren. Maak een afspraak met een één van onze deurspecialisten in onze deurenspeciaalzaak om alle massief houten deuren te bekijken.

Houten binnendeuren project

Houten binnendeuren op maat

Iedereen ruimte is uniek. Heeft de ruimte waar u een nieuwe deur wil bijzondere afmetingen? Geen probleem, want ook dan is het mogelijk om houten binnendeuren te plaatsen. Bij Top Deuren kunt u namelijk terecht voor houten deuren op maat. Wij maken graag deuren voor u die perfect passen binnen uw bedrijfspand of woning. Daarbij adviseren wij u niet alleen over de afmetingen, maar ook bijvoorbeeld over het type deur en de draairichting.

Wilt u een perfecte maatwerk oplossing voor uw houten binnendeuren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies, wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. 

Filter

Type
Stijlen
Merken
Uitvoering

Bent u op zoek naar massief houten binnendeuren?

Neem contact op met de Top Deuren en maak een afspraak met één van onze deurspecialisten. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw massief houten binnendeuren. 

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.