Van Vuuren is al sinds jaar en dag toonaangevend leverancier van binnendeuren in de Nederlandse utiliteitsbouw.
Door het leveren van een breed pakket aan producten en diensten met een hoog kwaliteitsgehalte, wordt de continuïteit gewaarborgd.

Maak een afspraak met een één van onze deurspecialisten in onze deurenspeciaalzaak voor informatie over Van Vuuren deuren.

Filter

Type
Stijlen
Merken
Uitvoering

  De collecties van Van Vuuren

  Waarmee kunnen wij u helpen?

  Bent u op zoek naar Van Vuuren deuren?

  Van Vuuren is al sinds jaar en dag toonaangevend leverancier van binnendeuren in de Nederlandse utiliteitsbouw. Van Vuuren heeft een breed assortiment zonder eis of 30, 60 of 90 minuten brandwerende deuren beschikbaar in HPL of schilderwerk. Uiteraard aantoonbaar getest door geaccrediteerde testinstituten. De trend is dat deze brandwerende functie steeds vaker wordt gecombineerd met andere functies zoals rookwerendheid, geluidwerendheid of weerstandsklassen. Dat maakt deze deuren uitermate geschikt voor hoogwaardige functionele toepassingen zoals hotelkamerdeuren, woningtoegangsdeuren of bijvoorbeeld een vluchtdeur in een theater. Vanzelfsprekend geleverd op basis van een hoge leverbetrouwbaarheid.

  Door het leveren van een breed pakket aan producten en diensten met een hoog kwaliteitsgehalte, wordt de continuïteit gewaarborgd.

  Topnieuws in je mailbox

  Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.