Welke services biedt Top Deuren?

Bij Top Deuren kunt u terecht voor een totaalpakket. Als particulier, aannemer of ZZP’er kiest u bij ons in de showroom prachtige deuren uit. Wanneer u voor alle services kiest is het vanaf dat moment aan ons om alles van A tot Z voor u te regelen. Het inmeten, de bezorging en de montage liggen in de handen van onze vakmensen.

Grootste showroom van Nederland

Voordeuren, achterdeuren, eiken deuren, freeslijndeuren, paneeldeuren en deuren met glas. De vele mogelijkheden in uitvoeringen en materialen maken de keuze in deuren niet eenvoudig. Ook aan diverse stijlen geen gebrek. Van landelijk, klassiek tot modern, allemaal vrijblijvend te bekijken in onze deurenshowroom. En de ongekende mogelijkheden in deurbeslag zijn dan nog niet eens benoemd. Met een bezoek aan de uitgebreide deurenshowroom van Top Deuren in Barneveld gaat er een wereld open op het gebied van binnendeuren, buitendeuren, deurbeslag en hang-en-sluitwerk. Om tot de juiste keuze te komen is een bezoek aan de showroom dan ook het allerbeste advies. Verdeeld over twee verdiepingen geeft onze showroom een goed beeld van wat wij kunnen bieden en een bron van inspiratie. Tijdens een bezoek helpen onze deurspecialisten graag in de zoektocht naar de mooiste deuren en het bijpassende deurbeslag.

Wilt u een afspraak maken voor in onze showroom? Dat kan gemakkelijk via onze website. U kunt uw gegevens invullen en krijgt automatisch een herinnering een tijdje voor het geplande bezoek. Wilt u ons toch liever telefonisch spreken? Dat kan! U kunt ons bereiken op 0342 – 745 328.

Inmeetservice

Nauwkeurig inmeten is essentieel bij elke klus. Wanneer u kiest voor het totaalpakket hoort de inmeetservice daar vanzelfsprekend ook bij. Na het kiezen van de perfecte deuren nemen onze collega’s contact met u op voor het maken van een inmeetafspraak. Wij zijn erg flexibel en denken uiteraard graag mee in uw voorkeur voor een bepaald inmeetmoment. Op het moment van inmeten beoordeelt onze werkvoorbereiding of de door u gewenste montage uitgevoerd kan worden. Ook wanneer u nog aanvullende vragen heeft over het inmeten of monteren zijn zij het aanspreekpunt.

Maatwerk oplossingen

Topmerken als Weekamp, Austria, Albo, Svedex en Skantrae zijn volop vertegenwoordigd in onze showroom. Wilt u echt wat bijzonders? Dan kunnen we buitengewone maatwerkoplossingen leveren. Denk hierbij aan kamerhoge deuren, eiken deuren, prachtige houten deuren met glas of stalen deuren op maat. Deel uw wensen en wij komen graag met een verrassend voorstel.

Bezorgservice

Wanneer de klus is ingemeten besteld onze werkvoorbereiding de deuren in de juiste maat. Na een aantal weken worden de deuren door onze leverancier geleverd in ons magazijn in Barneveld. Onze showroom, kantoren en magazijn zitten op één en dezelfde plek gevestigd. Onze collega’s van het magazijn nemen zelf contact met u op voor het maken van een bezorgafspraak. Ook met onze bezorgmogelijkheden denken wij graag mee. In bepaalde postcode regio’s bezorgen wij zelfs dagelijks! Wanneer de bezorger onderweg is met uw bestelling herinnert hij u kort van tevoren telefonisch nog even aan uw bezorgafspraak.

Montageservice

De deuren zijn op locatie en kunnen gemonteerd worden. Vroeg genoeg heeft onze werkvoorbereiding hier een moment met u voor ingepland. Wij monteren in heel Nederland en in overleg ook daarbuiten. Onze ervaren TOP-monteur komt op locatie en gaat geheel zelfstandig te werk. Wanneer de montage afgerond is neemt onze werkvoorbereiding nog één keer contact met u op. Graag willen wij van u horen of alles naar wens is gemonteerd en het verdere traject goed is verlopen.

Wanneer u toch merkt dat een deur niet goed sluit of er andere opmerkingen zijn, neem dan graag weer contact met ons op. Onze werkvoorbereiding plant dan opnieuw een service afspraak met u in. Eén van onze TOP-monteurs komt dan weer bij u langs om het probleem te herstellen.

“Bij Top Deuren kunt u terecht voor een totaalpakket.”
Chantal van Top Deuren