Wij zijn u graag van dienst

 

U bent van harte welkom in onze showroom. Klik hier om een afspraak te maken. Wilt u liever niet naar de showroom komen maar ontvangt u wel graag het advies van één van onze specialisten? Met plezier helpen wij u telefonisch, via videobellen of per mail (info@topdeuren.nl). Ter ondersteuning van het advies op afstand hebben we op deze pagina praktische informatie over de toepassing van deuren opgenomen.

Particulier: 0342 745 328

Zakelijk: 0342 420 504

1. Stompe of opdekdeur

Verschil tussen een
stompe- en een opdekdeur

 

U kunt kiezen uit twee soorten deuren namelijk een stompe deur of een opdekdeur. Bij een opdekdeur valt de opdekrand over het kozijn heen. Bij een stompe deur valt de deur volledig in het kozijn.

2. Draairichting

Bepaal de draairichting van uw deur

 

Kiest u voor een stompe deur? Dan is de draairichting niet van belang. Als u kiest voor een opdek deur gaat u aan de kant waar de scharnieren te zien zijn staan. Indien de scharnieren aan de rechterkant hangen, dan is de deur rechtsdraaiend. Hangen de scharnieren aan de linkerkant? Dan is de deur linksdraaiend.

 

 

3. Afmetingen

Meet de maten van uw deur

 

Gaat u voor een stompe deur? Dan kunt u de oude maat van uw oude stompe deur nemen. Kiest u voor een opdekdeur, dan meet u de breedte van uw huidige opdekdeur zonder de opdekrand. De hoogte van de deur meet u met de opdekrand.

4. Standaardmaten

Standaardmaten van een deur

 

Wij hanteren enkele standaardmaten voor onze binnendeuren namelijk:

Breedte: 63, 68, 73, 78, 83, 88, 93 cm
Hoogte: 201,5 cm, 211,5 cm, 231,5 cm

 

Maatwerk?
Indien uw gewenste maat hierboven niet genoemd wordt leveren wij ook deuren op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor maatwerk.

5. Profielen

Ruime keuze in profielen

 

Op de afbeelding hiernaast ziet u de mogelijke profielen voor uw deur(en).

 

 

 

 

 

 

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.