Deuren met glas

Toch net te donker in uw keuken of hal? Plaats een deur met glas erin, en creëer daardoor meer ruimte en licht. Wilt u ook weer niet teveel doorkijk? Dan kiest u toch gewoon voor een bovenlichtje in de deur, of het glas in satinato uitgevoerd. Alles is mogelijk.

Deuren met glas zorgen voor extra licht in huis en geven een meer ruimtelijk gevoel. Welke deur met glas u ook kiest, er is altijd een duidelijk verschil met een geheel dichte deur. Met glazen deuren creëert u bijvoorbeeld meer verbinding tussen ruimtes. Daarnaast kan een ruimte met weinig daglicht dankzij een deur met glas toch profiteren van meer lichtinval. Of u nu weinig of veel glas in uw deur wil, bij Top Deuren vindt u vast de deur die bij u en uw interieur past.

Onderstaande binnendeur met glas zijn een selectie uit de gehele collectie van Top Deuren. Maak een afspraak met een één van onze deurspecialisten in onze deurenspeciaalzaak om alle binnendeur met glas te bekijken.

Deuren met glas kopen

Deuren met glas zijn verkrijgbaar in verschillende woonstijlen zoals landelijk, modern, klassiek, industrieel en nog veel meer. Kiest u voor een deur met glas dan heeft u daarnaast de keuze uit verschillende soorten glas, zoals volledig doorzichtig of juist ondoorzichtig, mat glas of bijvoorbeeld rookglas.

Met glas kunt u alle kanten op. Wilt u bijvoorbeeld zoveel mogelijk licht doorlaten? Kies dan voor zo groot mogelijke vensters van blank glas in de deur. Wilt u juist weinig licht? Kies dan bijvoorbeeld een deur met alleen een raam aan de bovenzijde, of met zo smal mogelijke raampjes. Wilt u veel licht, maar ook privacy? Ook dat is mogelijk, met speciaal glas dat wel licht doorlaat, maar waar u niet doorheen kunt kijken.

Filter

Type
Stijlen
Merken
Uitvoering

Bent u op zoek naar binnendeuren met glas

Neem contact op met de Top Deuren en maak een afspraak met één van onze deurspecialisten. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw binnendeuren met glas. 

Houten deuren met glas

Hout is een van de meest gebruikte materialen voor deuren. Met een houten deur haalt u een natuurlijk product in huis, duurzaam en robuust. Zoals onze deuren van massief eiken: sterk, degelijk en simpelweg mooi om te zien: houten deuren zijn een visitekaartje voor uw woning of bedrijfspand. Met een houten deur met glas haalt u niet alleen een duurzaam kwaliteitsproduct in huis, maar ook meer lichtinval en daardoor meer sfeer en een gevoel van ruimtelijkheid.

Deuren met glas in lood

Een bijzondere categorie zijn onze glas in lood-deuren. Glas in lood-deuren zijn momenteel enorm populair, en tegelijkertijd tijdloos. Ze stralen luxe uit, op een stijlvolle manier. Deuren met glas in lood-ramen passen bij vrijwel elke interieurstijl: ze zijn verkrijgbaar in een nostalgische look, maar ook in moderne stijlen. Onze deuren met glas in lood zijn de deuren bij uitstek om eens in het echt te bewonderen. Maak een afspraak met een van onze specialisten of kom langs bij onze showroom in Barneveld om op uw gemak onze deuren met glas in lood-ramen te bekijken. 

Deuren met glas voor aannemers

Bij Top Deuren is iedereen welkom, zowel particulier als zakelijk. Bent u aannemer en zoekt u kwaliteitsdeuren met glas, of andere deuren? Of u nu één deur nodig heeft, of een hele serie: wij helpen u graag, Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden voor aannemers? Bezoek de speciale aannemerssectie op onze site voor meer informatie. 

Wilt u meer weten? Vraag ons gratis magazine aan of neem contact op!

Wilt u eerst op uw gemak meer lezen over onze verschillende soorten deuren? Vraag dan vrijblijvend ons gratis magazine aan. Hierin vindt u uitgebreide informatie over al onze deuren. 

Bent u op zoek naar deuren met glas of andere deuren? Heeft u hier vragen over of andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen. Ook kunt u direct een afspraak maken, of kom langs in onze showroom in Barneveld, centraal gelegen in het midden van Nederland.

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.