Deuren met glas

Op zoek naar een deur die ruimte en licht creëert? Wellicht dat één van onze glasdeuren aansluit bij uw wensen. Wilt u wel meer licht, maar niet teveel doorkijk? Dan kunt u kiezen voor een deurkozijn met een bovenlicht waar diverse glassoorten in mogelijk zijn. Veel glasdeuren hebben diverse glassoorten als optie, dit verschilt wel per leverancier. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Onderstaande binnendeuren met glas zijn een selectie uit de gehele collectie van Top Deuren. Maak een afspraak met één van onze deurspecialisten in onze deurenspeciaalzaak om alle binnendeuren met glas te bekijken

Deuren met glas

Deuren met glas zorgen voor extra licht in huis en geven een meer ruimtelijk gevoel. Welke deur met glas u ook kiest, er is altijd een duidelijk verschil met een geheel dichte deur. Met glazen deuren creëert u bijvoorbeeld meer verbinding tussen ruimtes. Daarnaast kan een ruimte met weinig daglicht dankzij een deur met glas toch profiteren van meer lichtinval. Of u nu weinig of veel glas in uw deur wil, bij Top Deuren vindt u vast de deur die bij u en uw interieur past.

Opdekdeur met glas

Heeft u een opdek binnendeur of een stompe binnendeur nodig? Welk type deur u nodig heeft, kunt u eenvoudig vaststellen. Bekijk het kozijn waarin de deur moet komen: een stompe deur valt altijd geheel in het kozijn en een opdekdeur valt deels op het kozijn. Anders gezegd, een opdekdeur heeft altijd een rand die iets uitsteekt aan de kant waar zich de deurklink bevindt. Bij Top Deuren kunt u voor beide type deuren terecht.   

Deuren met glas kopen

Deuren met glas zijn verkrijgbaar in verschillende woonstijlen zoals landelijk, modern, klassiek, industrieel en nog veel meer. Kiest u voor een deur met glas dan heeft u daarnaast de keuze uit verschillende soorten glas, zoals volledig doorzichtig of juist ondoorzichtig, mat glas of bijvoorbeeld rookglas.

Met glas kunt u alle kanten op. Wilt u bijvoorbeeld zoveel mogelijk licht doorlaten? Kies dan voor zo groot mogelijke vensters van blank glas in de deur. Wilt u juist weinig licht? Kies dan bijvoorbeeld een deur met alleen een raam aan de bovenzijde, of met zo smal mogelijke raampjes. Wilt u veel licht, maar ook privacy? Ook dat is mogelijk, met speciaal glas dat wel licht doorlaat, maar waar u niet doorheen kunt kijken.

Maatwerk in beslag

Bij Top Deuren heeft u volop mogelijkheden om deuren met glas geheel naar eigen wens af te laten werken met deurbeslag. Onder deurbeslag verstaan we alles wat u in en rond een deur kunt aanbrengen. Bij Top Deuren kunt u terecht voor een ruime keuze aan deurbeslag zoals klinken, grepen en scharnieren, in diverse materialen zoals messing, koper, chroom en nog veel meer. Bij Top Deuren leveren we graag maatwerk, zodat u zeker slaagt voor de deur die perfect bij u en uw interieurstijl past.

Houten deuren met glas

Hout is een van de meest gebruikte materialen voor deuren. Met een houten deur haalt u een natuurlijk product in huis, duurzaam en robuust. Zoals onze deuren van massief eiken: sterk, degelijk en simpelweg mooi om te zien: houten deuren zijn een visitekaartje voor uw woning of bedrijfspand. Met een houten deur met glas haalt u niet alleen een duurzaam kwaliteitsproduct in huis, maar ook meer lichtinval en daardoor meer sfeer en een gevoel van ruimtelijkheid.

Deuren met glas in lood

Een bijzondere categorie zijn onze glas in lood-deuren. Glas in lood-deuren zijn momenteel enorm populair, en tegelijkertijd tijdloos. Ze stralen luxe uit, op een stijlvolle manier. Deuren met glas in lood-ramen passen bij vrijwel elke interieurstijl: ze zijn verkrijgbaar in een nostalgische look, maar ook in moderne stijlen. Onze deuren met glas in lood zijn de deuren bij uitstek om eens in het echt te bewonderen. Maak een afspraak met een van onze specialisten of kom langs bij onze showroom in Barneveld om op uw gemak onze deuren met glas in lood-ramen te bekijken.

Deuren met glas voor aannemers

Bij Top Deuren is iedereen welkom, zowel particulier als zakelijk. Bent u aannemer en zoekt u kwaliteitsdeuren met glas, of andere deuren? Of u nu één deur nodig heeft, of een hele serie: wij helpen u graag, Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden voor aannemers? Bezoek de speciale aannemerssectie op onze site voor meer informatie.

Wilt u meer weten? Vraag ons gratis magazine aan of neem contact op!

Wilt u eerst op uw gemak meer lezen over onze verschillende soorten deuren? Vraag dan vrijblijvend ons gratis magazine aan. Hierin vindt u uitgebreide informatie over al onze deuren.

Bent u op zoek naar deuren met glas of andere deuren? Heeft u hier vragen over of andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen. Ook kunt u direct een afspraak maken,  of kom langs in onze showroom in Barneveld, centraal gelegen in het midden van Nederland.

Bent u op zoek naar binnendeuren met glas

Neem contact op met de Top Deuren en maak een afspraak met één van onze deurspecialisten. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw binnendeuren met glas.