Voor de woning- en appartementenbouw heeft Reinaerdt deuren een scala aan producten. De standaard dichte witlakdeur “witte vos” is een deur die in heel veel woningen in Nederland hangt. Hierbij ligt de keuze voor een stalen kozijnvariant erg voor de hand. Onze stalen kozijnen zijn in veel varianten leverbaar en snel te monteren, zonder gespecialiseerd gereedschap.

Onderstaande Reinaerdt deuren zijn een selectie uit de gehele collectie van Top Deuren. Maak een afspraak met een één van onze deurspecialisten in onze deurenspeciaalzaak om alle Rheinaert deuren te bekijken.

Filter

Type
Stijlen
Merken
Uitvoering

De collecties van Reinaerdt

Waarmee kunnen wij u helpen?

Bent u op zoek naar Reinaerdt deuren?

Voor de klant die een eigentijdse deur wil die helemaal bij zijn of haar interieur past hebben wij de “CITY Collectie” ontwikkeld. Een 7-tal modellen, in zowel stompe als opdekuitvoering verkrijgbaar, en de mogelijkheid de vlakverdelingen te voorzien van verschillende glassoorten of met verschillende paneelvullingen. Verkrijgbaar in de RAL KLEUREN 9010 EN 1013. En mocht dit alles nog niet genoeg zijn heeft Reinaerdt nog altijd haar wat traditionelere Stijldeur collectie, of u kiest voor een edel-fineer of een hardkunststof toplaag.

Neem contact op met de Top Deuren en maak een afspraak met één van onze deurspecialisten. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw Reinaerdt deuren. 

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.