Schuifdeuren

Een prachtige scheiding tussen ruimtes bij bijvoorbeeld woonkamer en keuken, een mooie kamer en suite of de toegang tot de badkamer. De schuifdeuren zijn overal toepasbaar. Bovendien zijn ze niet alleen als enkeldeur leverbaar, maar ook als dubbeldeurs uitvoering.

Vrijwel alle modellen binnendeuren zijn geschikt om als schuifdeur te worden toegepast. Onderstaande schuifdeuren zijn een selectie uit de gehele collectie van Top Deuren. Maak een afspraak met een één van onze deurspecialisten in onze deurenspeciaalzaak om alle schuifdeuren te bekijken.

Filter

Type
Stijlen
Merken
Uitvoering

Bent u op zoek naar schuifdeuren?

Neem contact op met de Top Deuren en maak een afspraak met één van onze deurspecialisten. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw schuifdeuren.

Veelgestelde vragen

Is een schuifdeur tocht- en/of geluidswerend?

Dat ligt aan de situatie. Een voor de wand geplaatste schuifdeur is lastiger af te sluiten voor tocht en/of geluid. Bij een in de wand geplaatste schuifdeur, afhankelijk van het systeem, is dit beter af te sluiten.

Komt er een rail op de vloer bij een schuifdeur?

Nee, er wordt geen rail op de vloer geplaatst. Wel wordt er een geleiding toegepast naast de doorgang.

Is een schuifdeur aan het plafond of aan de wand gemonteerd?

Beide opties zijn mogelijk.

Kan een schuifdeur op slot?

Ja, maar dit is afhankelijk van de situatie en het soort systeem wat u kiest. In veel gevallen in het mogelijk om met een speciaal garnituur de schuifdeur op slot te kunnen doen.

Kan een soft close systeem worden toegepast bij een schuifdeur?

Ja, dat kan.

Is het ook mogelijk om een rail tussen twee wanden te plaatsen?

Ja, hiervoor gebruiken wij een nis-montage schuifdeursysteem. Onze deurspecialisten geven u hierover graag uitgebreider advies. 

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.