Taatsdeuren

Een chique deur toevoegen aan uw interieur? Wellicht dat een taatsdeur helemaal bij uw wensen past. Er is keuze uit een staal of houten taatsdeuren. Deze deuren draaien, anders dan in de meeste gevallen, niet met scharnieren in een kozijn, maar rond een eigen as. Op deze manier zijn taatsdeuren niet alleen ruimtebesparend, ze ogen ook nog eens verfijnder en geven ze uw woning direct een luxe uitstraling. Daarnaast zijn er bij de taatsdeuren bijpassende dichte deuren krijgen in dezelfde look. Ook kunt u er voor kiezen de taatsdeuren enkelvoudig of dubbel te plaatsen.

Heeft u te maken met bijzondere afmetingen? Ook dan is het mogelijk om een taatsdeur te plaatsen. Wij maken namelijk taatsdeuren op maat. Onze deuren passen dus altijd goed binnen uw pand of woning. Niet alleen adviseren wij u graag over de afmetingen, ook de draairichting is van groot belang.

Onderstaande deuren zijn enkele mogelijkheden van deurmodellen die te gebruiken zijn als taatsdeur in combinatie met een taatsdeurscharnier.

Filter

Type
Stijlen
Merken
Uitvoering

Bent u op zoek naar een taatsdeur?

Neem contact op met de Top Deuren en maak een afspraak met één van onze deurspecialisten. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw taatsdeur.

Veelgestelde vragen

Zijn taatsdeuren geluidswerend?

Taatsdeuren zijn minder geluidswerend dan binnendeuren die in een kozijn vallen. Dit komt doordat er aan de boven-, onder- en zijkanten een open sleuf is, omdat de deur ruimte nodig heeft om 180 graden te kunnen draaien.

Wat is het voordeel van een taatsdeur?

Een taatsdeur kan 180 graden scharnieren. Een standaard binnendeur in kozijn kan maar 90 graden scharnieren en zit dus gebonden aan één bepaalde draairichting. Nog één van de voordelen is dat deze deuren zelfsluitend zijn. 

Wij hebben vloerverwarming. Kunnen wij nu nog kiezen voor een taatsdeur?

In de meeste gevallen is er mogelijkheid om nadat de vloerverwarming geplaatst is nog een taatsdeur toe te passen. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw situatie, dus raden wij aan om contact op te nemen met één van onze deurspecialisten. Zij kunnen u hierover deskundig adviseren.  

Zijn taatsdeuren tochtwerend?

Taatsdeuren zijn minder tochtwerend dan binnendeuren die in een kozijn vallen. Dit komt doordat er aan de boven-, onder- en zijkanten een open sleuf is, omdat de deur ruimte nodig heeft om 180 graden te kunnen draaien.

Hebben jullie stalen en/of houten taatsdeuren in de showroom?

Ja, wij hebben beide deuren in onze showroom. Zo kunnen wij u alle mogelijkheden laten zien en samen de keuze maken die het beste aansluit bij uw wensen. 

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.