Taatsdeuren

Een bijzondere, imponerende deur toevoegen aan uw interieur? Dan is de populaire taatsdeur het overwegen waard. Dit is een deur die makkelijk open gaat met een imposante, industriële uitstraling. Maar wat zijn taatsdeuren precies en waarom zou u deze deur overwegen?

Top Deuren presenteert de nieuwe taatsdeuren met trots in de showroom. Deze houten deuren met een MDF toplaag hebben dezelfde uitstraling als de stalen deuren op de markt. Daarnaast zijn er bij de taatsdeuren dichte deuren bijpasende dichte deuren krijgen in dezelfde look.
 
Onderstaande deuren zijn enkele mogelijkheden van deurmodellen die te gebruiken zijn als taatsdeur in combinatie met een taatsdeurscharnier. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden wat betreft deurmodellen. Zowel glasdeuren als dichte deuren zijn geschikt om als taatsdeur toegepast te worden. 
 
Kom naar de showroom om een dubbel deurstel te bewonderen en u te laten adviseren door één van onze verkopers.
 
taatsdeuren op maat
 

Wat is een taatsdeur?

In feite is een taatsdeur een deur die om zijn verticale as draait. Het begrip ‘taatsen’ staat voor draaipunten. Bij taatsdeuren zitten de draaipunten aan de boven- en onderkant van de deur, maar niet in het midden. Het draaipunt bevindt zich namelijk niet op één van beide stijlen, zoals u gewend bent bij een deur met standaard scharnieren. In plaats daarvan zitten de draaipunten, of de taatsen, bijvoorbeeld op 1/5 of 2/5 van de breedte van de deur. 

Klanten vragen ons vaak: ‘Hoe wordt een taatsdeur bevestigd?’ Een logische vraag, want de taatsdeur wordt op een andere manier bevestigd dan een standaard deur. Waar een gewone deur aan de muur wordt bevestigd, wordt een taatsdeur aan het plafond of de vloer vastgemaakt. Hierdoor kan de deur naar twee kanten toe worden geopend.

Taatsdeuren op maat

Iedere woning en ieder pand is uniek. Heeft u te maken met bijzondere afmetingen? Ook dan is het mogelijk om een taatsdeur te plaatsen. Top Deuren maakt namelijk taatsdeuren op maat. Onze deuren passen dus altijd goed binnen uw pand of woning. Niet alleen adviseren wij u graag over de afmetingen, ook de draairichting is van groot belang. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Filter

Type
Stijlen
Merken
Uitvoering

Houten taatsdeuren

Top Deuren levert u de hoogste kwaliteit houten taatsdeuren. We kiezen bewust voor hout en leveren geen stalen taatsdeuren. Aan stalen taatsdeuren zitten namelijk bepaalde nadelen verbonden.

De nadelen van stalen taatsdeuren:

- Allereerst zijn deze deuren vele malen duurder dan bijvoorbeeld houten of aluminium deuren.

- Een algemeen risico van taatsdeuren is dat vingers er sneller tussen kunnen komen. Dit gebeurt bij iedere deur wel eens, maar het risico is bij taatsdeuren het grootst. Dat heeft er vooral mee te maken dat deze deuren extra zwaar zijn, en dus harder dichtklappen.

Houten taatsdeur in verschillende uitstralingen

Hoewel andere materialen bij ons dus niet mogelijk zijn, zijn verschillende kleuren en uitstralingen wel mogelijk. Wij leveren onze taatsdeuren in verschillende RAL-kleuren, meestal in grondverf. Het is daardoor mogelijk om de deur een metaal-look te geven. De deur lijkt dan precies op een stalen taatsdeur, zonder bovengenoemde nadelen. Naast een metaalkleur kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor witte taatsdeuren. Deze geven een mooie moderne uitstraling aan het interieur.

Taatsdeuren voor aannemers

Top Deuren werkt samen met particulieren en zakelijke klanten. Bent u een aannemer en op zoek naar taatsdeuren van topkwaliteit? Ook dan helpen wij u graag verder. Bezoek de aannemerssectie op onze website voor meer informatie

Vraag een gratis magazine aan

Wilt u meer informatie over verschillende soorten taatsdeuren? Vraag dan vrijblijvend ons gratis magazine aan. Hierin vindt u ook meer informatie over bijvoorbeeld paneeldeuren en Skantrae-deuren. Heeft u interesse of aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak of kom langs in onze showroom in Barneveld (Midden-Nederland).

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.