Binnendeuren

Het kiezen van juiste binnendeuren voor uw woning is erg belangrijk. Het is namelijk een groot onderdeel van uw inrichting. Niet bewust komt u er dagelijks veel mee in contact. Een hele moderne - of juist klassieke binnendeuren kunnen de sfeer van uw ruimte compleet veranderen. Omdat wij u graag helpen bij het kiezen van de juiste binnendeuren, benoemen we een aantal voorbeelden uit onze ruime collectie binnendeuren.

Wilt u graag onze complete collectie ontdekken, of wilt u eerlijk advies van één van onze deurspecialisten? Maak dan een afspraak en kom naar onze deurenspeciaalzaak. Dan gaan wij samen op zoek naar de beste oplossing voor uw woning.

Filter

Type
Stijlen
Merken
Uitvoering

De mooiste binnendeuren

Top Deuren in Barneveld is een deurenspeciaalzaak en is specialist in het leveren van mooie binnendeuren. Top Deuren is dealer van de bekenste merken op deurgebied en heeft daarnaast ook alles in huis op het gebied van deurbeslag en hang- en sluitwerk

Veelgestelde vragen

Ik heb een afwijkende deur maat. Is dat een probleem?

Nee, dat is geen probleem. Wij kunnen maatwerk deuren leveren.

Wat is het verschil tussen stomp en opdek?

Het verschil tussen stompe deur en een opdekdeur is dat een stompe deur geheel in het kozijn valt en wordt afgehangen aan scharnieren. Een opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn en wordt afgehangen met speciale paumelles.

Wat is het voordeel van houten deuren ten opzichte van kunstof?

Wanneer we hout en kunstof vergelijken op basis van kwaliteit, moeten concluderen dat hout een streepje voor heeft. Hout heeft van nature een uitstekende isolerende eigenschappen, zowel akoestisch als thermisch gezien. Omdat hout een natuurproduct is, is een juiste behandeling voor het behoud van de kwaliteit wel essentieel.

Meten jullie de deuren ook in?

Ja, wij kunnen de deuren ook op locatie inmeten.

Monteren jullie de deuren ook in ons huis?

Ja, daar kunt u voor kiezen. Wij hopen dan 2 keer bij u langs te komen. Voor het inmeten en daarna voor de montage van de deuren.

Kun je zelf een deur monteren?

Deuren monteren is een specialistisch werk. Durft u deze klus niet aan? Laat het aan één van onze professionals over.

Monteren jullie door heel Nederland?

Ja, wij monteren door heel Nederland. Op de Waddeneilanden monteren wij in overleg.

Bezorgen jullie deuren door heel Nederland?

Ja, wij leveren door heel Nederland. De Waddeneilanden, België, Duitsland en Luxemburg leveren wij in overleg. 

Is een taatsdeur geluidswerend?

Taatsdeuren zijn minder geluidswerend dan deuren die gemonteerd zijn in een kozijn. Een taatsdeur deur sluit nooit strak aan op de muur, vloer en/of plafond. Er ontstaat aan weerszijde dus een kier.

Welke deur kan toegepast worden als schuifdeur?

Vrijwel elke stompe deur kan toegepast worden als schuifdeur. Heeft u een mooi model gezien? Vraag het na bij één van onze deurspecialisten.

Welke merken deuren verkopen jullie?

Wij verkopen o.a. deuren van Weekamp, Albo, Skantrae, Austria en Svedex.

Topnieuws in je mailbox

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.