Binnendeuren

Het kiezen van juiste binnendeuren voor uw woning is erg belangrijk. Het is namelijk een onderdeel van uw inrichting dat u de hele dag ziet, en meerdere malen opent en sluit. Een hele moderne - of juist klassieke binnendeuren kunnen de sfeer van uw ruimte compleet veranderen. Omdat wij u graag helpen bij het kiezen van de juiste binnendeuren, benoemen we een aantal voorbeelden uit onze ruime collectie binnendeuren.

Wilt u graag onze complete collectie ontdekken, of wilt u eerlijk advies van één van onze deurspecialisten? Maak dan een afspraak en kom naar onze deurenspeciaalzaak. Dan gaan wij samen op zoek naar de beste oplossing voor uw woning.

Filter

Type
Stijlen
Merken
Uitvoering

  De mooiste binnendeuren

  Top Deuren in Barneveld is een deurenspeciaalzaak en is specialist in het leveren van mooie binnendeuren. Top Deuren is dealer van de bekenste merken op deurgebied en heeft daarnaast ook alles in huis op het gebied van deurbeslag en hang- en sluitwerk

  Binnendeuren met industriële look? Ga voor een stalen deur!

  Een stalen deur is een echte blikvanger, en past goed in een woning met een moderne of industriële inrichting. Dankzij de grote hoeveelheid glas in deze binnendeuren creëert u meer licht tussen de verschillende ruimtes in uw woning of pand.

  Paneeldeuren, klassieke en moderne binnendeuren

  Paneeldeuren bieden veel mogelijkheden dankzij de verschillende panelen of profielen waaruit u kiest. Zo past een zwarte binnendeur beter bij de ene woning, terwijl een ander liever een klassieke binnendeur heeft. Onze binnendeur specialisten staan klaar om u te helpen bij uw keuze. Zij helpen u ook wanneer u een paneeldeur op maat wil laten maken om een unieke sfeer in uw woning te creëren.

  Binnendeuren met schuiffunctie

  Met een schuifdeur maakt u uw woning flexibel. Een open schuifdeur creëert ruimte en zal twee kamers met elkaar verbinden, zonder dat u last heeft van een deur die ‘in de weg’ hangt. Dubbele schuifdeuren worden vaak gebruikt om een eetkamer en woonkamer of keuken met elkaar te verbinden, maar het is bijvoorbeeld ook een goede optie voor een werkkamer. Vrijwel alle binnendeuren kunnen als schuifdeur geïnstalleerd worden. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een houten binnendeur voor een warme sfeer of juist voor een zwarte metalen deur.

  Geschikte binnendeuren voor elke woning

  Naast het verkopen van soorten binnendeuren van merken als Austria, Svedex, Topline, Skantrae, Reinaerdt en Weekamp Deuren, geven wij u graag eerlijk advies over onze producten. Samen zorgen wij ervoor dat u een binnendeur laat plaatsen die perfect bij de sfeer in uw woning past, en uw inrichting compleet maakt.

  Merken binnendeuren

  Binnendeuren zijn er in vrijwel oneindig veel soorten, kleuren, maten en stijlen. Ook in verschillende merken is de keuze groot. Bij Top Deuren kunt u terecht voor binnendeuren van Nederlandse en internationale topmerken zoals Albo Deuren, Austria Deuren, Bruynzeel, Reinaerdt, Svedex, Skantrae, Topline, Theuma, Weekamp Deuren en Van Vuuren.

  De voordelen van binnendeuren aanschaffen bij Top Deuren

  Top Deuren is de grootste deurenspeciaalzaak van Midden-Nederland. Dat is natuurlijk niet voor niets: koopt u binnendeuren bij Top Deuren, dan geniet u van veel voordelen. We zetten ze graag voor u op een rij:

  • Topkwaliteit
  • Ruime keuze, niet alleen in deuren maar ook in deurbeslag en hang- en sluitwerk
  • Scherpe prijzen
  • Tot 10 jaar garantie
  • Deskundig advies van onze ervaren deurspecialisten
  • Veel mogelijkheden tot inspiratie online en in onze ruime showroom
  • Eventuele ontzorging met onze snelle bezorgservice
  • Eigen montageservice: wilt u liever niet zelf de deuren plaatsen? Onze montagemedewerkers verzorgen graag de complete plaatsing van de deur voor u

  Binnendeuren op maat gemaakt

  Wij zorgen graag voor binnendeuren op maat. Vrijwel alle afmetingen zijn mogelijk, en wij bieden een ruime keuze aan materialen en opties:

  • Wilt u bijvoorbeeld een slot op de deur? Kies uit diverse mogelijkheden zoals een loopslot, WC-slot, kastslot en nog veel meer.
  • Kies de deurkruk die het beste past bij de deur, maar ook bij de rest van uw interieur.
  • De juiste scharnieren voor uw deur zijn natuurlijk ook belangrijk: scharnieren die jarenlang probleemloos functioneren en er ook nog eens mooi uitzien. Daarbij is het essentieel dat de scharnieren afgestemd zijn op het gewicht van de deur.
  • Daarnaast zijn er nog diverse accessoires mogelijk, bijvoorbeeld voor tochtwering.

  Informatie over binnendeuren

  Wilt u meer informatie over de juiste binnendeur, of heeft u behoefte aan advies op maat? Onze ervaren en vakkundige medewerkers helpen u er graag mee. Laat u inspireren in onze showroom, waar u onze uitgebreide collectie op uw gemak kunt bekijken. In onze showroom vindt u ook ons assortiment deurbeslag en hang- en sluitwerk. Zo kunt u gemakkelijk uw beslag én hang- en sluitwerk keuzes afstemmen op de gekozen deur.

  Onze specialisten adviseren u op maat. Zij weten precies wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk en deurbeslag.

  Binnendeur met glas

  Als u een deur met glas wilt, kunt u bij Top Deuren kiezen uit een ruim assortiment. We hebben alle verschillende soorten die u nodig heeft. U kunt kiezen uit deuren met blank glas, glas in lood of een standaard binnendeur.

  Stompe of opdek binnendeur?

  Wanneer u een nieuwe binnendeur gaat kopen, is het verstandig van tevoren na te gaan of u een opdek deur of een stompe binnendeur nodig heeft. Wat is het verschil? Een stompe deur valt altijd geheel in het kozijn. Een opdekdeur valt deels op het kozijn en is daarom altijd iets naar voren geplaatst. Een opdekdeur heeft altijd een uitstekende rand aan één kant. Deze rand noemen we de opdekrand. Houd er daarnaast bij de aanschaf van opdekdeuren rekening mee dat dit type deur speciale scharnieren nodig heeft.

  Heeft u in de huidige situatie wel een deuropening, maar nog geen deur? Kijk dan naar de kozijnen om vast te stellen of deze geschikt zijn voor een stompe of opdekdeur. Komt u er zelf niet uit, stuur ons dan een foto van de situatie zodat wij u kunnen vertellen welk type deur u nodig heeft.

  Hoe meet ik de maten van een binnendeur op?

  Gaat u een binnendeur opmeten, dan is het goed om te weten dat de wijze van opmeten verschilt voor de stompe deur en de opdekdeur. U meet ze het beste als volgt op:

  Opmeten stompe deur

  Het opmeten van een stompe deur is simpel, gewoon rechttoe rechtaan de hoogte en de breedte opmeten. Hoe eenvoudig het meten ook is, nauwkeurigheid is daarbij erg belangrijk.

  Opmeten opdekdeur

  Meet de breedte altijd aan de binnenzijde van de deur, de zijde zonder opdekrand. Voor de hoogte meet u de buitenzijde van de deur, de zijde met de opdekrand.

  Wat is de draairichting van mijn binnendeur?

  Onze deuren kunnen links- of rechtsdraaiend zijn. Let bij de aanschaf van een nieuwe binnendeur goed op de draairichting. Wilt u een bestaande deur vervangen dan kunt u natuurlijk eenvoudig vaststellen naar welke kant de huidige deur open draait. Zit op de plek waar de nieuwe deur moet komen nu nog geen deur? Ga voor de deuropening staan en bekijk aan welke kant de moeten komen. Komen de scharnieren links, koop dan een linksdraaiende binnendeur. Komen de scharnieren rechts, koop dan een rechtsdraaiende binnendeur.

  Topnieuws in je mailbox

  Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Schrijf u in voor de Top Deuren nieuwsbrief.